POTRES U SVETU TENISA! Rafael Nadal završava karijeru, da li je ovo dokaz toga? (FOTO)
EPA/ Yoan Valat

Španski teniser Rafael Nadal već neko vreme bori se sa povredama. Nedavno je "bik sa Majorke" imao i operaciju stopala i kako je i sam rekao pitanje je kada će ponovo da se vrati na teren.

- Dobro sam, mada me malo boli stopalo. Ovo je period koji je komplikovan i na ličnom i na profesionalnom nivou. Čeka me dug proces oporavka i moram da budem jak da bih se uspešno vratio na teren - rekao je španski teniser Rafael Nadal u prvom obraćanju javnosti posle hirurške intervencije na levom stopalu.

POTRES U SVETU TENISA! Rafael Nadal završava karijeru, da li je ovo dokaz toga? (FOTO)

Profimedia

 

Kako piše "Marka", Nadal je razmišljao da se prijavi za jedan od dva golferska turnira na koja je pozvan. Očigledno da Španac već razmišlja o tome šta će ako ne može da nastavi tenisku karijeru.

U pitanju su dva amaterska turnira. Rafa je bio spreman da se prijavi, ali ne želi da rizikuje zbog povrede. Španac je poznat kao dobar golfer, već je dobio nekoliko odličnih kritika. Ko zna šta sledi...

Nadal je zbog povrede propustio Vimbldon, Olimpijske igre i US Open i neće se vraćati na teren u ovoj godini, a veliko je pitanje da li će biti spreman za Australijan open.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading