ŠAMPIONKA VELIKOG SRCA! Radukanu otkrila šta će uraditi sa novcem koji je zaradila na US Openu i raznežila celu planetu!
AP Photo/Elise Amendola

Britanska teniserka Ema Radukanu napravila je pravo čudo na US Openu kada je osvojila titulu.

Do glavnog žreba je došla preko kvalifikacija, a iako ima samo 18 godina na poslednjem grend slemu u sezoni igrala je kao najiskusnije teniserke i nije izgubila nijedan set.

Novinare je zanimalo kako će Britanka rumunsko-kineskog porekla rođena u Kanadi potrošiti novac koji je dobila za osvajanje titule u ženskom singlu – 2,1 miliona evra.

- Ostaviću to mojim roditeljima – oni mogu da preuzmu nagradu umesto mene. Znam da je tenis skup sport – troškovi putovanja, treninga i svega ostalog su zaista veliki. Verovatno će veliki deo otići na to. Ne razmišljam o finansijskoj strani, znam da ima mnogo poreza i troškova - rekla je Ema Radukanu. 

Otkrila je i da je veliki navijač sedmostrukog šampiona Formule 1, Luisa Hamiltona.

- Posle pobede u Njujorku sam dobila priliku da idem na neka sjajna mesta. Išla sam na gala-veče u Metropoliten, pričala sam i sa Luisom Hamiltonom, što je bilo fantastično jer sam veliki ljubitelj njega i Formule 1 - rekla je 18-godišnja Britanka. 

Radukanu je napravila džinovski skok na WTA listi, pa je od ponedeljka 23. teniserka sveta. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading