ŠOK NA TENISKOM TURNIRU! Amerikanac diskvalifikovan kao Đoković: Dobio sam lopticu u mu*a, a onda... (VIDEO)
EPA

Sigurno da se svi ljubitelji tenisa sećaju 2020. godine i diskvalifkacije Novaka Đokovića sa US opena nakon što je lopticom pogodio linijskog sudiju.

E, pa, gotovo identična situacija desila se na duelu Tenisa Sandgrena i Kristofera Eubanksa na turniru u Keriju.

Sandgren je nahotice udario lopticu koja je pogodila arbitra u zadnjicu, a onda je automatski diskvalifikovao, iako je imao prednost od 1:0 u setovima.

- Dakle, večeras sam dobio udarac lopticom u j**a od skupljača loptica sa malo više snage, udario sam tu lopticu u ogradu, a ona se potom sudarila sa guzom linijskog sudije dok je šetao ka drugoj strani terena, i to je rezultiralo mojom diskvalifikacijom. Kakvo je vaše veče bilo - bio je ironičan Sandgren nakon meča, očigledno smatrajući da mu je naneta nepravda.

Situaciju pogledajte na 1:15 video snimka:

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading