PROSLAVA "MRTVA RIBA"! Medvedev pobedio, pa pao kao pokošen - sve zbog igrice!
Tanjug/AP

- Kada sam bio na Vimbldonu, jednu noć nisam mogao da zaspim. Pet ili 10 minuta su vam na pameti neke lude misli, kao i svakoj osobi i meni je palo na pamet 'Okej, ako osvojim Vimbldon, zamisli da pobedim Novaka' ili šta god. Kako bih proslavio? Bilo bi dosadno da nemam neki način proslave, to već stalno radim. Moram nešto da uradim, da to učinim posebnim - počeo je Medvedev.

 

 

Nastavio je u istom ritmu.

- Volim da igram igricu FIFA. Volim da igram 'Playstation'. Ova proslava se zove 'mrtva riba'. Ako želiš da iznerviraš svog rivala, ovo ćeš mu mnogo puta uraditi - postigneš gol na igrici, vodiš 5:0 i uradiš ovo. Svi kojima sam rekao za ovu ideju, rekli su mi da je legendarna ideja. Svi koji igraju FIFA znaju koliko je ovo legendarno - smejao se Medvedev.

Tvrdi da nije želeo da se o tom njegovom potezu mnogo priča.

- Opet, nisam ovo uradio da bi se pričalo o meni i mojoj proslavi, ne zanima me to. Ali sam hteo da uradim nešto posebno za ljude koje volim, za drugare koji igraju tu igricu. Znao sam da ću to da uradim. Malo sam se povredio, nije lako to uraditi na betonu, ali srećan sam što sam to uradio za sebe.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marija

13.09.2021 10:54

Ne znam zašto ali mi se čini da Medvedev glumata pozu je smislio, s pažnjom pao a jezi isplatio tek kada je ustanovio da je pod budnim okom kamere