POBEDIO, PA ISPROZIVAO CICIPASA! Zverev napao Grka, imao je šta da mu poruči!
EPA

Nemački teniser Aleksanar Zverev plasirao se u osminu finala US opena nakon što mu je Džek Sok predao zbog povrede pri rezultatu 2:1 za Sašu.

Nakon što se plasirao među 16 najboljih igrača u Njujorku, Zverev je na konferenciji govorio o Stefanosu Cicipasu i to prilično energično. Očigledno da je ponašanje Grka baš iziritiralo Nemca.

POBEDIO, PA ISPROZIVAO CICIPASA! Zverev napao Grka, imao je šta da mu poruči!

EPA

 

Novinari su ga pitali da prokomentariše česte odlaske Cicipasa u toalet, koji su mnogima zasmetali.

- Nisam bio prvi koji je na to ukazao, možda sam samo prvo zvučnije ime. Ne želim da zvučim arogantno, ali jedan od igrača iz vrha. Krajinović je to pomenuo u Hamburgu, neki drugi i pre njega. Dešava se previše često. Ne radi se o tome koliko on ide u toalet, pa i ja sam izašao danas. Vratio sam se za minut i po. Toliko vam normalno treba za odlazak u toalet. Zato služi ta pauza. Ta pravila su pravljena 80-ih godina i morala bi neka prilagođavanja da se naprave, ne samo što se tiče toga, već i u mnogim drugim slučajevima. Ne želim o Cicipasu više da pričam loše, jer su i o meni dugo pričali na taj način. Ne sviđa mi se taj osećaj i ne želim da neko drugi isto oseća, nije lepo. Nije na meni da odlučim, ali neka pravila moraju da se menjaju generalno u ATP. Možda je to samo jedno od njih - poručio je Zverev.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading