NEZAPAMĆEN SKANDAL NA US OPENU! Đoković nikada nije doživeo ovakve uvrede, da li će neko reagovati?
Tanjug/Ap

 

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković plasirao se u treće kolo US opena nakon ubedljive i lake pobede nad Holanđaninom Talonom Grieksporom sa 3:0 (6:2, 6:3, 6:2).

Srpski as u pohodu je na kalendarski slem i obaranje rekorda Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju grend slem titula. Međutim, to očigledno mnogima smeta pa pokušavaju na sve načine da spreče Noleta u tom pohodu.

Američka publika nije poznata kao ona sa kojom je Novak u "ratu" i koja je konstatno protiv njega, ali se situacija u Njujorku ove godine promenila. Amerikanci jednostavno ne mogu da prestanu sa vređanjem srpskog tenisera koji se često nađe u raspravi sa gledaocima, a onda i sudijama od kojih traži da regulišu situaciju na tribinama.

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA US OPENU! Đoković nikada nije doživeo ovakve uvrede, da li će neko reagovati?

Tanjug/Ap

 

- Dosta je buke tokom noćnih mečeva, ali to mi toliko ne smeta. Nekada ljudi od uzbuđenja tokom poena vrisnu, ispuste neki zvuk, kako god. To je u redu. Ali, ako neko to konstantno radi namerno, onda nema tolerancije za to, nije u redu. To nije dobro za nas igrače. Neki čovek je večeras na meču namerno vrisnuo baš kada je trebalo da udarim lopticu i rešim poen i to je bio veoma bitan poen. Uradio je nekoliko puta to i pre i posle tog poena – izjavio je najbolji teniser na svetu i dodao:

- To nije lepo, samo to. Ne smeta mi toliko buka, nemojte pogrešno da me shvatite. Lepo je da su tu publika i muzika, važno je za zabavu. Ali, ako neko to namerno radi, znači da je došao samo zbog toga. Zato sam pokazao na njega. Znao je šta je radio - dodao je Nole.

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading