NAVUKAO JE GNEV I protiv Novaka je išao u WC da čita poruke, a sada su svi rešili da razotkriju njegovo varanje
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Stefanos Cicipas polako svima počinje da ide na živce.

Ostali teniseri se više i ne suzdržavaju kada govore o Grku.

Ono što svima smeta su njegove pauze za toalet.

U 1. kolu US opena Cicipas je igrao protiv Endija Mareja i opet stara svima dobro znana scena.

Posle četvrtog seta uzeo je pauzu za toalet i nije ga bilo osam minuta, što je iznerviralo Škota. Do kraja meča koji je izgubio (2:3) Endi je sudiji nabijao na nos da je to razlog zašto je poražen.

Čak je posle meča otvoreno naglasio:

- Činjenica dana. Stefanosu Cicipasu je potrebno dva puta više vremena da ode u toalet nego što je potrebno Džefu Bezosu da odleti u svemir. Zanimljivo.

Pridružio mu se osvajač olimpijskog zlata Aleksander Zverev.

Nemac je i sam nedavno imao sličnu situaciju sa Grkom.

- Ponovo se to desilo. Dešava mu se svaki meč. To nije normalno. Protiv mene u Parizu, protiv Novaka u finalu u Parizu. Mislim i protiv Krajinovića u Hamburgu da se nešto žalio. Protiv mene u Sinsinatiju je bilo smešno i evo sad opet. Mislim da drugi već shvataju o čemu je reč.

Na pitanje da li je siguran da je Cicipas u Sinsinatiju imao telefon u torbi kada je izlazio napolje, bez uvijanja je rekao:

- To me niste pitali tada u Sinsinatiju, što me je veoma iznenadilo, jer bih odgovorio iskreno. Nije ga bilo duže od deset minuta. Njegov tata piše poruke na telefonu. On izađe na teren i odjednom potpuno promeni taktiku. Nisam samo ja, svi su to videli. Razmišljam: "Ili je otišao na neko magično mesto ili postoji neka komunikacija". Ali, ne želim ni da mu ukažem nepoštovanje. Odličan je igrač, broj tri na svetu s razlogom. Verujem, kao što je i Endi rekao, da mora da postoji neki nivo poštovanja. Nekada je moguće, jednostavno se ode do toaleta, moguće je, ali dešava se prečesto, rekao bih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading