NOVAK JE POTPUNO PUKAO!  Beker progovorio Đokovićevoj igri na Olimpijskim igrama: On nikada neće izneveriti svoju zemlju, ali fizički i psihički više nije mogao da igra!
EPA/ MADE NAGI

Veliku šansu ima naš teniser da osvoji kalendarski slem, a Đokovićevu trenutnu situaciju prokomenatarisao je i njegov nekadašnji trener Boris Beker.

Nemac se prvo dotakao Olimpijskih igara na kojima Novak Đoković nije uspeo da osvoji zlatnu medalju.

- Svi su mogli da vide da je Novak bio psihički isceđen na Igrama. Igrao je povremeno jako dobro, ali video sam i tada da je mentalno na samoj rezervi snage. Kada je izgubio od Zvereva, potpuno je pukao - pričao je Boris Beker za Eurosport.

NOVAK JE POTPUNO PUKAO!  Beker progovorio Đokovićevoj igri na Olimpijskim igrama: On nikada neće izneveriti svoju zemlju, ali fizički i psihički više nije mogao da igra!

EPA/ IAN LANGSDON

 

 

Dodao je da Novak nije želeo da izda svoju zemlji, ali da fizički i psihički nije mogao to da izdrži

- On nikada neće izneveriti svoju zemlju. Ali, fizički i psihički više nije mogao da igra. Naravno, usledile su kritike, ali to je druga strana slave. Novak je kritikovan više nego ijedan teniser ikada. To je cena slave koju on plaća dugo vremena.

Na kraju je rekao da Novak nije imao idealne pripreme za US open.

- Osvajanje grend slema je najteži izazov u tenisu. Da je Novak nastavio da igra, mislim da bi ostao bez goriva u drugoj nedelji turnira u Njujorku. Nisu mu ovo bile idealne pripreme, on je uvek igrao na betonu pre US opena, ali je ove godine sve drugačije. Recimo, osvojio je na turniru na šljaci pre Rolan Garosa, što nikada ranije nije uradio. Otišao je na Vimbldon takođe bez ikakvih priprema i opet je i to osvojio. Možda mu sve to tako odgovara. Ali sada mu je zaista bio preko potreban odmor- ocenio je Beker.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading