BRITANAC ODUVAO ĐOKOVIĆEVE MRZITELJE! Legendarni teniser jednom rečenicom uništio Novakove hejtere!
Tanjug/Ap

Naš najbolji teniser Novak Đoković uskoro započinje pohod na poslednji grend slem u sezoni i ulazak u istoriju. Nole ima priliku da na US openu prestigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera po broju grend slem naslova.

Nekada prvi igrač na ATP listi Greg Rusedski rekao je da će Đoković oboriti sve moguće rekorde i tako okončati priču o najboljem teniseru svih vremena.

- Na ovom turniru će osećati najveći pritisak u životu. Pogledajte samo, morate da se vratite u istoriju čak do 1969. i Roda Lejvera kako biste pronašli tenisera koji je osvojio kalendarski slem. To je ogromno. Takođe, boriće se za 21. grend slem titulu, čime bi nadmašio Federera i Nadala. Poznavajući Novaka, on će želeti već sada da napravi razliku između sebe i svojih najvećih rivala. Biće ovaj US Open po svemu poseban, jedva čekam da vidim kako će se Novak izboriti sa time. Nema Federera ili Nadala, ali Medvedev igra odlično, Cicipas takođe, Zverev je fantastičan - poručio je Rusedski.

BRITANAC ODUVAO ĐOKOVIĆEVE MRZITELJE! Legendarni teniser jednom rečenicom uništio Novakove hejtere!

Tanjug/Ap

 

Margaret Kort drži rekord sa 24 grend slem titule, ali Rusedsi smatra da će Đoković biti bolji za jedan trofej.

- Mislim da će Novak osvojiti 25 grend slem titula i postati apsolutni rekorder, da će nadmašiti i Margaret Kort koja ima 24 - rekao je Britanac.

- Iako će debata o najboljem svih vremena uvek postojati, ako on bude imao pet titula više od Federera i Nadala, to pitanje će se uzalud postavljati. Teško je naći argumente protiv nekog ko ima kalendarski grend slem i toliko titula. Blagosloveni smo što smo svedočili eri Velike trojke, ali mislim da će Đoković oboriti sve rekorde. A jedini način na koji možemo da ih poredimo su brojke, a Novak vodi u međusobnim duelima sa obojicom. Brojevi ne lažu.

Podsetimo, US open počinje 30. avgusta i traje sve do 12. septembra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading