BASTIJAN JE ZBOG ANE IVANOVIĆ UČIO SRPSKI! Nemac je imao poseban razlog za to, Srpkinja je sada sve otkrila!
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović (37) i njen suprug Bastijan Švajnštajger (37) sve češće se pojavljuju u javnosti. Srećni par se skućio u malom austrijom gradiću Vestendorfu, a svaku priliku koriste kako bi zajedno putovali i obilazili nove destinacije.

Ana se nedavno pojavila na naslovnoj strani magazina "Bunte", a tom prilikom otkrila neke do sada nepoznate detalje iz zajedničkog života Srpkinje i Nemca.

Ono što je posebno interesantno jeste prva rečenica koju je Ivanovićeva naučila na nemačkom, nedugo nakon što je stupila u vezu sa Švajnštajgerom.

BASTIJAN JE ZBOG ANE IVANOVIĆ UČIO SRPSKI! Nemac je imao poseban razlog za to, Srpkinja je sada sve otkrila!

Foto: Printscreen/instagram

 

- "Ne, hvala, srećno sam zaljubljena". Posle našeg prvog sastanka u Minhenu rekao mi je da to izgovorim ako neko počne da priča sa mnom na nemačkom (smeh) - istakla je Ana.

Sa druge strane, Bastijan je učio srpski jezik kako bi imresionirao Aninu majku, jer je želeo da ona vidi kakvog zeta ima.

- Bastijan i ja sporazumevamo se na engleskom. No, sa decom pričamo sve: i engleski, i nemački, i srpski. Učim nemački, slušam supruga dok razgovara sa sinovima. Znam da kažem nekoliko stvari, na primer "pazite, ovo je opasno" ili "povrće je zdravo". Sa decom je sve lakše. A porodica je najlepši timski sport na svetu - objasnila je Ivanovićeva.

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading