CICIPAS ČESTO KRŠI PRAVILA! Nekadašnji prvi teniser sveta osuo paljbu po Grku: To je činjenica!
Tanjug/Ap

Aleksandar Zverev pobedio je Stefanos Cicipasa (6:4, 3:6, 7:6) u polufinalu Montrela.

Ipak, posle meča pobednik meča optužio je svog protivnika da je za vreme pauze iz svlačionici kontaktirao sa svojim ocem, te damu se to nije prvi put desilo u karijeri.

- On sve svoje stvari uzima i zove oca sa mobilnog iz toaleta. To se već dogodilo u Parizu i dešavaće se na svim turnirima na kojima igra - besneo je Zverev.

Kamere su uhvatile momenat kako tata grčkog tenisera koristi telefon za vreme pauze, ali nije poznato da li je bio u kontaktu sa svojim sinom.

Svoje mišljenje o ovom incidetnu podelio je i nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik.

- Hajde da prvo pogledamo činjenice pre nego što imamo neko mišljenje. On je i u prošlosti često kršio pravila o koučingu sa svojim ocem. To je činjenica. Mnogo je izlazio sa terena ove sedmice i to je činio više puta posle prošle nedelje u Kanadi. Kada je Zverev otpužio Cicipasa govoreći ‘Šalje mu poruke, šalje mu poruke’, kamera je išla na Cicipasovog tatu i on zaista kuca poruke - rekao je Rodik.

Amerikanac smatra da sve ukazuje na to da je grčki teniser prekršio pravila..

- Najverovatnije je najveći pokazatelj to što je po povratku na teren on potpuno promenio taktiku. Nije imao ni jednom servis volej u prvom setu, a onda je iznenada počeo da koristi servis folej tri ili četiri puta uzastopno. Dokazi ne idu na ruku Cicipasu - dodao je on.

Podsetimo, Zverev je slavio posle taj-brejka odlučujućeg seta i zakazao finalni meč protiv Andreja Rubljova, u nedelju od 22.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading