MASTERS SINSINATI Medvedev gazi redom, siguran i Zverev, Čilić eliminisan
EPA-EFE/NEIL HALL

Osvajač mastersa u Torontu Danil Medvedev silovito je startovao i na mastersu u Sinsinatiju. Rus je deklasirao Mekenzija Mekdonalda 2:0 (6:2, 6:2). Njegov verovatno glavni protivkandidat za pehar u Sinsinatiju, olimpijski šampion Aleksander Zverev, takođe je krenuo silovito. Nemac je savladao Lojda Harisa 2:0 (7:6, 6:2). 

U trećem kolu je još jedan Rus, Andrej Rubljov, ali on je imao znatno više posla protiv Marina Čilića. Rubljov je posle tačno dva sata igre slavio sa 2:1 (5:7, 6:3, 6:1). 

Rejli Opelka, koji je prošle nedelje stigao do finala u Torontu, poražen je od 11. igrača sveta, Kaspera Ruda. Norvežanin je pobedio 2:1 (6:7, 6:0, 7:6). Bila je to ujedno jubilarna, 100. pobeda u karijeri za Kaspera Ruda.

Hubert Hurkač je sa 2:0 (7:6, 6:3) eliminisao Endija Mareja.  

Prvi nosilac turnira Danil Medvedev će u narednom kolu igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova koji je pobedio Aleksandera Bublika - 2:0 (6:3, 7:5).

U trećem kolu će biti zanimljivi i mečevi Hurkač - Karenjo Busta i Beretini - Ože-Alijasim. Zverevu će rival biti Gvido Pelja, koji je iznenadio Fabija Fonjinija 2:0 (6:1, 7:5).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading