NAJNOVIJA WTA LISTA Srpska teniserka napravila džinovski skok
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Na najnovijoj WTA listi Alleksandra Krunić je napravila skok za čak 71 mesto. Srpska teniserka je posle odličnih igara na turniru u Klužu gde je stigla do polufinala značajno popravila plasman. 

Najbolje rangirana srpska teniserka Nina Stojanović nazadovala je za jednu poziciju i sad je 93. na svetu, dok je Olga Danilović za nijansu pokvarila plasman i sad je 144. na svetu. Natalija Kostić je otišla tri koraka unazad i sada je 249. na listi.

Na vrhu nema većih promena. Ešli Barti i dalje je prva je na WTA listi sa 9.635 bodova. Japanka Naomi Osaka druga je teniserka sveta i ima 7.146 bodova, Beloruskinja Arina Sabalenka je treća igračica na listi, a slede Amerikanka Sofija Kenin, Ukrajinka Elina Svitolina je skočila na peto mesto, Čehinja Karolina Pliškova je šesta teniserka sveta, Poljakinja Iga Švjontek je napredovala za jedno mesto, dok je Kanđanka Bjanka Andresku nazadovala za tri mesta i sada je osma u poretku. Garbinje Muguruza je zadržala deveto mesto, a u Top 10 je i Čehinja Barbora Krejčikova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading