SRBIJO, PONOSNA BUDI! Slavna Amerikanka brani Novaka! Đokoviću niko nikada nije uputio ovakve reči
EPA

Novak je ostao medalje na Olimpijskim igrama, a u meču za bronzu protiv Španca Pabla Karenja-Buste često je ispoljavao frustraciju, bacao i lomio reket.

Legendarna američka teniserka Kris Evert stala je u odbranu Novaka Đokovića usled niza oštrih kritika.

Takođe, mediji su Novaka razapeli zbog izjave o tome da je pritisak privilegija i da bez njega nema profesionalnog sporta.

Mediji su te reči doveli u vezu sa čuvenom američkom gimnastičarkom Simon Bajls, koja se zbog ogromnog pritiska povukla sa skoro svih takmičenja radi očuvanja mentalnog zdravlja.

Usledila je prava hajka na našeg asa. 

Ipak, ima i onih koji misle drugačije, poput slavne Evert.

Amerikanka je pohvalila tekst specijalizovanog sajta „TennisBuzz“, koji takođe brani Novaka.

"Dopada mi se Novak. On je čovek. On je pametan. On misli o poboljšanju statusa igrača u tenisu. On vraća svojoj zemlji. On priznaje svoje nedostatke. On ima strast. On se ne plaši da uđe u ‘rovove’. Hajde da slavimo njegovu veličinu", napisala je na tviteru osvajačica 18 Grend slem titula.

Svakako da posle silnih kritika upućenih Novaku, prijaju ovakve reči.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mirjana

11.08.2021 12:42

Nole nas najbolji! Ti si ponos Srbije, junak svog vremena i ne okreci se zlim i podlim komentarima! Ti si dao puno za svoju zemlju i svoj narod! Sam si se izborio za sve uspehe koje si postigao i tvoje ime će biti upisano velikim slovima u svetu tenisa! Zauvek i niko to neće moći promeniti! Najveći ljudi su kroz život doživljavali uspehe i poraze! Jer to je život! Večna borba, ali ti si odavno sebe upisao zlatnim slovima da si najbolji i najveći teniser, čovek, sin, otac i prijatelj!