NIKAD SRAMNIJI UDAR NA ĐOKOVIĆA! Novak predstavljen kao divljak! (FOTO)
EPA

 

Najbolji srpski, ali i svetski teniser Novak Đoković od kako je ostao bez medalje na Olimpijskim igrama, ne može da pronađe mir od napada koji stižu sa svih strana.

Bukvalno su se svi Noletovi hejteri oglasili. Kao da su jedva čekali neki poraz Srbina kako bi ponovo izmilili iz mišjih rupa i sada u javnosti pokušavaju da iskoriste priliku.

Jedan od sramnih, ako ne i najsramniji udar na Đokovića stiže od karikaturiste Farana Martina koji je predstavio srpskog asa kao običnog divljaka koji ne može da savlada stres.

Na njegovoj kreaciji, američka atletičarka Simon Bajls odustaje od takmičenje uz reč da joj je "dosta", dok Novak divljački lomi reket ponavljajući istu reč "dosta, dosta, dosta..." pre nego što se na kraju povuče iz daljeg takmičenja.

Užasno, zaista...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Daca

02.08.2021 09:15

Divljaci su oni koji nazivaju coveka velikog,srca,Nole genije..

nikola

02.08.2021 09:33

Obozavam djokovica nemojte me pogresno shvatiti al teniseri su ko miljana kulic van svog rijalitija nevrede nista van us opena vimbldona i tih gluposti koji su svake godine i igra se protiv jednih istih ljudi to se pokazalo i sa djokovicem olimp igre su nesto drugo i igraju se jednom dvaput u zivotu i to je za ceo zivot vimbldon je nista cirkus za sportski neobrazovane

Buca

02.08.2021 11:07

Mogu da ti pljunu pod prozor Nole, mozda i jesmo divljaci ali zato te se svi oni plase a i svih nas Srba!

Buca

02.08.2021 11:07

Mogu da ti pljunu pod prozor Nole, mozda i jesmo divljaci ali zato te se svi oni plase a i svih nas Srba!

Trig

02.08.2021 12:57

Zapad,koji je odgovoran za stotine miliona ubijenih ljudi,naziva naseg sportistu divljakom.Zapadni izopaceni degenerici.

Savic

02.08.2021 13:50

Samo ti jedi travicu, deli bombonjere novinarima, salji srce publici, imitiraj igrace, djuskaj, treba biti mutav ko Nadal i onaj sjam Federer, sto si bolji to si gori