SRBIJA JE JEDVA ČEKALA OVO DA ČUJE! SVI ĆE BITI PONOSNI! Novak Đoković otkrio zašto je odlučio da ide na Olimpijske igre!
Tanjug/Ap

 

Srpski as se trenutno sprema za nove izazove na "odmoru" u Crnoj Gori.

Naš najbolji teniser Novak Đoković u Tivtu puni baterije pred nove izazove koji ga čekaju do kraja godine. Srbin je u intervjuu za crnogorsku agenciju "MINA" govorio o motivima za odlazak na Olimpijske igre, kao i tome kako se provodi na primorju.

- Osećam se kao kuće. Čitavo svoje detinjstvo, pogotovo na letnjim raspustima, proveo sam u Crnoj Gori. Više sam provodio vremena na otvorenom moru, na Svetom Stefanu i Budvi, a sada sam se zaljubio u Bokokotorski zaliv. Tu smo sa nekim prijateljima, došao sam sa suprugom i decom. Oni su bazirani neko vreme i ostaće ovde dok budem boravio na Olimpijskim igrama u Tokiju - rekao je Đoković i dodao da će se vratiti u Crnu Goru pred put na US open:

 

- Sve je lepše kad pričaš svoj jezik. Imam odlične uslove za trening u Portonovi rizortu, izašli su mi u susret. Janko Tipsarević, koji ima saradnju sa tim rizortom, nahvalio mi je terene koji su urađeni po svetskim standardima i zadovoljili su sve ono što mi je potrebno za trening.

On je naglasio da je silno motivisan i da ima dodatan podstrek da predstavi svoju državu na najbolji mogući način.

- Cilj mi je da se dokopam medalje, nadamo se zlatne. Idem na zlatnu medalju, to nije tajna. Onda ću razmišljati o Njujorku, da pokušam da kompletiran sve - kazao je Đoković.

SRBIJA JE JEDVA ČEKALA OVO DA ČUJE! SVI ĆE BITI PONOSNI! Novak Đoković otkrio zašto je odlučio da ide na Olimpijske igre!

Tanjug/Ap

 

Komentarišući odluke brojnih tenisera da propuste Olimpijske igre u Tokiju, Đoković je objasnio da je u njegovom slučaju prevagnuo patriotizam prema Srbiji.

- Osećaj kada predstavljaš svoju državu na najvećoj smotri u istoriji sporta je nezamjenljiv. Olimpijske igre su nešto posebno - istakao je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Beli

19.07.2021 13:44

Nole je legenda. I da nije odlucio da ide, niko ne bi doveo njegov patriotizam u pitanje. Bravo care!!!

Vuk

19.07.2021 14:24

Šta reći, nema šta!? Nole živio stopet pa opet!!!