PONOVO POKUŠAVAJU DA PONIZE NOVAKA! Britanac isprozivao Novaka i obrukao se kao nikada u životu!
EPA-EFE/NEIL HALL

 

Mnogima nije bilo jasno šta želi da postigne.

Teško da može da prođe nekoliko dana, a da se u britanskoj štampi ne pojavi bar jedan tekst koji je upućen našem Novaku Đokoviću. Naravno, uvek to bude u negativnom kontekstu.

Novnar "Dejlimejla" Oli Holt pisao je tekst u kom se pominje najbolji teniser na svetu. Britanac je opisao zbog čega Srbin nije ni među tri najbolja igrača u istoriji "belog sporta". Ipak, nije se libio da pomene Rodžera Federera.

PONOVO POKUŠAVAJU DA PONIZE NOVAKA! Britanac isprozivao Novaka i obrukao se kao nikada u životu!

EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL

 

 

- Osvajanjem titule na Vimbldonu, Novak se izjednačio sa Rodžerom Federerom po broju grend slem trofeja. To je samo dolilo ulje na vatru i dodatno podgrejalo priče o tome ko je najbolji od trojice - Novak, Rafa ili Rodžer - piše u uvodu, a onda stiže ono zbog čega se mnogi smeju Holtu:

- Čak i ako Novak osvoji još titula, to neće promeniti moje mišljenje. Najbolji svih vremena se ne meri samo po broju titula. Za mene su i dalje u tri najbolja Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Balkan

18.07.2021 16:38

Na zalost ovoga novinara u sportu se racunaju samo rezultati, elegancija u igri ili posle igre je u drugom planu jer to nije modna pista nego gladijatorska arena a treba i porasti i izaci iz cipela kolonijaliste sto je najteze uraditi. Ziveli

Душка

18.07.2021 21:41

Баш нам је жао овог јадника.Новак игра тенис и ту се рачунају бодови, у уметничком клизању се гледа визуелни дојам као и у балету ,ако је заборавио.Није њему лако,поједе се човек ко месец🤣.

Daca

02.08.2021 11:56

Ma kose obrukao Noleje naj,naj,pa mrzega zato stoje najbolji