NAMEŠTENA DVA MEČA NA VIMBLDONU? Uplaćen veliki novac na muški singl, isplivale šokantne informacije!
EPA/Nic Bothma

Posle slučaja na Rolan Garosu kada je policija morala da reaguje zbog jedne teniserke, sada je Vimbldon u centru pažnje.

Dva meča na ovom prestižnom grend slemu ove godine su pod sumnjom su da su bila nameštena, piše nemački medij "Die Welt".

Naime, jedan susret koji je pod sumnjom jeste iz prvog kola muškog dubla, u kojem je jedan par osvojio prvi, pa izgubio naredna dva seta.

U tom momentu uplaćene su velike sume novaca da će taj par izgubiti meč.

Još zanimljiviji je drugi sumnjivi susret.

Radi se o meču prvog kola muškog singla u kojem je igrao jedan nemački teniser, ali se navodi da je on samo slučajno upleten, jer je meč sumnjiv zbog onoga što je radio teniser koji je igrao protiv njega.

Navodi se da je petocifrena svota novca bila uplaćena pred kraj drugog seta na tačan rezultat, a i da su uplaćene posebne uplate na broj gemova na meču.

Zanimljivo je da je u prvom kolu učestvovalo sedam nemačkih tenisera, od kojih je Filip Kolšrajber u prvom kolu igrao protiv Denisa Šapovalova, kasnijeg rivala Novaka Đokovića.

Ipak, ne postoje nikakve indicije o kom nemačkom teniseru se radi - osim Kolšrajbera, u prvom kolu su učestvovali i Janik Hanfman, Oskar Ote, Dominik Kepfer, kvalifikant Danijel Masur, Aleksander Zverev i Jan Lenard Štruf.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading