"MA BEŽI BRE"! AMERIKANAC UNIŠTIO FEDERERA I NOVAKOVE KRITIČARE! Legendarni teniser BRUTALNO ODGOVORIO i "zapalio" atmosferu pred finale Vimbldona! (FOTO)
AP Photo/Alberto Pezzali

 

Naš najbolji teniser sprema se za meč protiv Matea Beretinija (danas od 15.00) koji mu može doneti 20. grend slem titulu u karijeri i tako ga izjednačiti sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Rodžer je nedavno snimio reklamu za poznatu marku satova, čije je zaštitno lice i tom prilikom poručio upravo to, da ništa više nije bitno. Nekada, dok je on bio prvi na ATP listi i dok je Novak bio daleko od njegovih rekorda, tada je bilo bitno, ali sada kada više nema šta da pruži "belom sportu", sada više nije bitno.

 

 

Nakon toga reagovao je legendarni Džon Mekinro i ućutkao kako Federera tako i sve Novakove dežurne kritičare.

- Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti. Biti onaj kojeg svi vole, onaj kojeg svi žele da pobede, da ne završe u blatu. O tome je reč. Možda će vas nazvati klinički tačnim, dosadnim, hej - možda će vam reći da ste samo odvratno derište. To ništa ne znači. Sve što će vam dati kada izađete na teren je respekt. Ne možete da ne respektujete čoveka koji je ovo (pehar Vimbldona prim. aut) podigao pet puta. Kada istekne vreme, da li meriš broj pratilaca koji imaš? Ma, beži bre. Sudiće vam prema tome šta ste uradili u tenisu. I znate šta, vremenom će vas možda i zavoleti - rekao je Mekinro u svom video-izlaganju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading