SKANDALOZNA PROVOKACIJA FEDERERA! KONAČNO JE POKAZAO PRAVO LICE! Rodžer se pomirio s tim da ga Đoković prestiže, a onda uradio ovo! (VIDEO)
Tanjug/Ap

Bruka i sramota.

Dok se naš najbolji teniser Novak Đoković sprema za finale Vimbldona, njegov veliki rival i nekadašnji prvi reket sveta Rodžer Federer snima reklame i pokušava na sve načine da poništi uspehe Srbina.

Da, dobro ste pročitali. Konačno je i Švajcarac pokazao pravo lice, shvatio da više ne može da parira Novaku i onda odlučio da dokaže kako titule, rekordi i brojke nisu bitne jer će on zauvek biti najbolji.

Malo se prešao. Novak će dati sve od sebe da pobedom nad Mateom Beretinijem stigne Rodžerovih 20 grend slem titula, a onda? Pa onda mu nedostaje samo jedna da pošalje Federera u istoriju.

SKANDALOZNA PROVOKACIJA FEDERERA! KONAČNO JE POKAZAO PRAVO LICE! Rodžer se pomirio s tim da ga Đoković prestiže, a onda uradio ovo! (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Rodžer je nedavno snimio reklamu za poznatu marku satova, čije je zaštitno lice i tom prilikom poručio upravo to, da ništa više nije bitno. Nekada, dok je on bio prvi na ATP listi i dok je Novak bio daleko od njegovih rekorda, tada je bilo bitno, ali sada kada više nema šta da pruži "belom sportu", sada više nije bitno.

Prilično sramotno.

- Kako tačno merimo veličinu? Brojem titula? Brojem grend slemova? Možda. Ali ne samo njima. Zato što postoje određene stvari koje brojevi ne mogu da predoče. Brojke neće pokazati da ovaj čovek igra tenis lepše nego što je to i ko ikada činio. Brojke neće pokazati da je ovaj čovek najpoštovaniji sportista na svetu zbog svoje gracioznosti i elegancije kako na terenu, tako i van njega. Istina je, od sada pa na dalje šta god večna lista bude pokazivala njegova legendarnost može jedino da raste. Jer vremenom, zaostavština Rodžera Federera će se pokazati večnijom od bilo kog broja - čuje se u reklami.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ђура

11.07.2021 09:57

Кога више занимају његове изјаве .

Marko

11.07.2021 11:13

Igrače celendzere za 500 evra on je taj lik

Mila

12.07.2021 08:50

Pobedjeni se uvek ljute. Zna se, Rodžer patološki mrzi Novaka, zato što je Novak bolji i uspešniji od njega, Ne može da se pomiri, da su godine ucinile svoje, i od sad može samo samo da manikeniše, na osnovu stare slave.