ĐOKOVIĆ JE SA NJOM BIO PRE JELENE! Ona je Novakova bivša devojka, izgleda brutalno, za noć zaradi 30.000 evra, a sada se oglasila pred finale Vimbldona! (FOTO)
EPA/Instagram/Ilustracija

 

Da li se čuli za "Lejdi Li"?

Naš najbolji teniser Novak Đoković sastaće se u finalu ovogodišnjeg Vimbldona sa Mateom Beretinijem (25). Duel dvojice asova jednom bi mogao da donese 20. grend slem titulu, a drugom prvu u karijeri.

Samo dan pred finale u Engleskoj oglasila se i devojka koja je bila sa Novakom pre više od 10 godina. Lidija Popović ili "Lady Lee" se neko vreme zabavljala sa najboljim teniserom na svetu.

Ona je poznata u svetu muzike. Radi kao di-džej i navodno za nastup zaradi i do 30.000 evra.

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za "Srpski telegraf" i dodala:

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

ĐOKOVIĆ JE SA NJOM BIO PRE JELENE! Ona je Novakova bivša devojka, izgleda brutalno, za noć zaradi 30.000 evra, a sada se oglasila pred finale Vimbldona! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Priznala je i da joj muškarci na nastupima traže da se skine u toples.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem - rekla je ona za pomenuti list.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
julio

10.07.2021 13:48

Pa ispada da ona sa Noletom bila zbog para a ne iz ljubavi . Pa i nije on neki ljepotan

sara

10.07.2021 15:43

Ipak Jelena je skromnija, prirodnija i lepša!!!!.