ČOVEČE, PROMAŠIO SI POENTU! Srbin udario na Novaka, sad pokušava da se opravda na sraman način!
Tanjug/Ap

On je nastavio sa glupostima. Pokušao je da se opravda, ali... Sada je cela priča dobila još goru stranu.

- "Cinkario" sam srpske medije i srpski tviter, a ne Đokovića. Vimbldon zna šta je, kako i kome on vikao. Nije bilo u afektu, bilo je na kraju glatko dobijenog meča. I nije upućeno pojedincima, nego celoj tribini. Bilo je skandalozno. Hajka na mene na društvenim mrežama i u medijima traje već 4. dan. Praćena je pretnjama meni i mojoj porodici. Mediji pune svoje portale i stranice, a da niko nije od mene zatražio stav ili objašnjenje. Zato moram ovako. Ne može kratko. Postoji nekoliko nivoa objašnjenja - napisao je Ivan Videnović na Tviteru i dodao: 

- Na opštem nivou, mi smo građani planete i zapadne civilizacije i sa njom delimo iste vrednosti. Jedna od njih je i viteštvo turnira u Vimbldonu. Dužni smo da branimo te vrednosti, posebno strogo onda kada ih krši neko 'naš', jer nastupa pod srpskim državnim imenom i zastavom. Na psihološkom nivou, očekivana reakcija javnosti, prostakluci i uvrede, jasno su pokazali da za većinu fenomen Đoković i sport uopšte, predstavljaju zapravo nastavak rata Srba protiv sveta, osvetnike na sportskom polju i njihovim terenima. To ludilo mora stati. Rat je gotov.

ČOVEČE, PROMAŠIO SI POENTU! Srbin udario na Novaka, sad pokušava da se opravda na sraman način!

Tanjug/Ap

 

 

Za kraj je imao poruku.

- Novaku Đokoviću želim da osvoji ovaj turnir i sve sledeće i postane najbolji teniser svih vremena. Ali Srbija je veća i važnija od njega. Nas više ne može da predstavlja i neka od nas ne očekuje ni podršku, ni jataštvo, ni saučesništvo u postupcima koji sramote našu državu.

Prosto je neverovatno... Đoković se sigurno nije nadao da će ga napasti neko iz njegove zemlje. Ovo nije zaslužio...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading