NOVAK JE BOG! Đokovićev kritičar obrnuo ploču, ove reči su šokirale planetu!
EPA/ Neil Hall

Ljudi su navikli na njegovo bahato ponašanje na pres konferncijama, ali sada je Australijanac obrnuo ploču.

- U redu mi je i da nikada ne osvojim grend slem. Znam da će ovo mnoge da naljuti , ali ovo je moj život. Za mene je dovoljno da uživam, da priređujem šou. Ne mogu svi da budu Federer ili Đoković. Oni su sportisti koji se pojavljuju jednom u deceniji, koji inspirišu milione. Oni su poput bogovi - iznenadio je Kirjos.

Australijanac je svestan da on ne liči na dve velike teniske legende, ali on to ni ne želi.

- A onda imate ljude sa kojima drugi mogu da se poistovete, koji privlače i druge navijače, koji su normalni. Ja sam jedan od njih. Ne mogu svi da budu Federer, Đoković ili Nadal. Ja sam Nik Kirjos i to je to - objasnio je on.

NOVAK JE BOG! Đokovićev kritičar obrnuo ploču, ove reči su šokirale planetu!

Tanjug/Ap

 

 

Nikovo ponašanje na terenu često zna da bude neprimereno, a takve situacije nisu izostale ni na Vimbldonu.

- Kritikovali su me zbog svega što radim, zbog svega što nije uobičajeno, zbog servisa iz ruke, zbog tvinera… Pogledajte šta se desilo u Akapulku protiv Rafe, kada sam udario servis iz ruke. Govorili su da ne poštujem igru. A onda je svima bilo u redu kada je Kei to uradio. Ima sada momaka koji su zanimljivi za gledanje i tenisu su potrebni. Jednom kada se Đoković, Federer i Nadal povuku, biće neophodni igrači koji mogu da se istaknu. Da, tu su Rubljov, Zverev… Ali tenisu su potrebni igrači koji će privući navijače - zaključio je Kirjos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading