SRAMOTNA IZJAVA NOVAKOVOG NAREDNOG RIVALA! Saznao da će igrati protiv Đokovića pa osuo paljbu po njemu!
Foto: AP/Tanjug/Ap

Novak u drugom kolu igra protiv stare mušterije.

Naš najbolji teniser Novak Đoković savladao je Džeka Drejpera i zakazao duel sa Kevinom Andersonom u drugom kolu najvećeg grend slema u sezoni.

Čovek koga je Novak savladao 2018. godine i osvojio titulu na Vimbldonu, ponovo će, sada nešto ranije, biti na suprotnoj strani terena protiv našeg asa.

Atmosfera se podgreva, a Južnoafrikanac je odlučio da se odmah po saznanju da mu je Nole rival, oglasi i uputi kritike ka organizaciji PTPA koju vode Novak i Vašek Pospišil. Naravno, to nije ništa čudno s obzirom da je Anderson jedan od glavnih u ATP Savetu. Ipak, nije morao da o tome govori baš pred njihov duel, ali...

SRAMOTNA IZJAVA NOVAKOVOG NAREDNOG RIVALA! Saznao da će igrati protiv Đokovića pa osuo paljbu po njemu!

Tanjug/Ap

 

- Mislim da je taj balans veoma "zeznut", jer ako pogledate svaku organizaciju širom sveta, predstavnici pokušavaju da donesu najbolju odluku za širu grupu ljudi. Određene informacije ne možete da širite među čitavom grupom igrača. Mislim da je nepravedno reći da nedostaje transparentnosti. Komunikacija je važna, priznajem, ali ona mora da ide u oba smera - rekao je Andreson na konferenciji i dodao:

- Tenis ne bi ostao isti ukoliko bi se neke poverljive i provatne informacije delile. To je razlog zašto su neke od njih osetljive i ne mogu da se dele sa svima. Što se tiče mene i svih u Savetu ATP, svi ulažemo vreme da na što bolji način predstavljamo igrače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading