PAZI SE, NOVAČE, SVI ŽELE DA TI VIDE LEĐA! Postoje dva načina da Đoković izgubi prvo mesto nakon Vimbldona!
EPA

Naš najbolji teniser Novak Đoković ovog ponedeljka počinje odbranu titule na Vimbldonu osvojene pre dve godine kada je u finalu savladan Rodžer Federer. 

Srbin će u Engleskoj imati i motiv više jer bi osvajanjem nove grend slem titule stigao do orkuglo 20. velikih trofeja i tako se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Novak ovog ponedeljka proslavlja 327. nedelju na prvom mestu ATP liste, ali će mnogi navijati da se nakon Vimbldonu okonča taj rekord. Postoje dve opcije da se to i desi, a sigurno da će svi Novakovi navijači verovati da se to neće desiti.

PAZI SE, NOVAČE, SVI ŽELE DA TI VIDE LEĐA! Postoje dva načina da Đoković izgubi prvo mesto nakon Vimbldona!

EPA

 

1. opcija - Ukoliko Đoković ispadne u nekom od prva četiri kola, a Danil Medvedev uđe u finale, Nole će ostati bez liderskog mesta i prepustiti ga Rusu.

2. opcija - Ukoliko Danil Medvedev osvoji trofej, a u finalu ne bude naš Novak, to će značiti da će Rus nakon Vimbldona biti prvi na ATP listi i tako okončati rekord Srbina.

Đoković u prvom kolu igrati protiv Džeka Drejpera, dok će Medvedev da se sastane sa Jansom Lenardom Štrufom. Susret Srbina i Rusa moguć je tek u finalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading