IMA SE, MOŽE SE! RODŽER SE NIJE ŠTEDEO! Leva ruka Mirke Federer vredi pravo bogatstvo, pašćete u nesvest kada čujete koliko je platila nakit! (FOTO)
EPA

 

Veliki broj tenisera sprema se za početak najvećeg grend slem turnira u sezoni, Vimbldona. Neki su već započetli kvalifikacije za ovaj događaj, a nekada prvi reket sveta Rodžer Federer ima priliku da se posle prilično loše sezone ponovo vrati na velika vrata.

Sigurno da mnogi priželjkuju da se na tribinama u Velikoj Britaniji pojavi i njegova supruga Mirka Federer, a brojni mediji pitaju se da li će ponovo zasijati, kako ona tako i "njena leva ruka".

Zašto baš leva ruka? 

Dobro je poznato da Mirka na gotovo svakom turniru iznenadi nakitom. Tako se na jednom turniru pojavila sa aksesoarima vrednim preko 700.000 evra!

Prsten koji nosi Rodžerova supruga najskuplji je u ovoj kolekciji i vredi najmanje 500.000 evra, a možda i duplo više. 

IMA SE, MOŽE SE! RODŽER SE NIJE ŠTEDEO! Leva ruka Mirke Federer vredi pravo bogatstvo, pašćete u nesvest kada čujete koliko je platila nakit! (FOTO)

EPA

 

- Prsten je ekskluzivan.Procena je da takav dijamant vredi preko pola miliona franaka. Ne bih bio iznenađen i da vredi čitav milion. U svakom slučaju, u pitanju je raritetan komad, pogotovo u toj čistoći dijamanti su veoma retki - rekao je Lazar Seblar, vlasnik jedne zlatare u Cirihu. 

To, naravno, nije sve. Sat marke "Rolex" na slici (a često ih menja) u slobodnoj prodaji košta između 160.000 i 200.000 švajcarskih franaka. Dakle, ni tu se Mirka nije štedela. Model ima naziv "Rainbow" (Duga) zbog primetnih šara u bojama duge.

Podsetimo, Federer je na Rolan Garosu završio učešća tako što je odustao i pre duela sa Mateom Beretinijem u četvrtfinalu, a videćemo dokle će "izgurati" na Vimbldonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
teniski pratilac

24.06.2021 14:51

Tipicna Slovacka sponzuraša, od njega je samo korist gledala