MORAMO TO DA URADIMO DA BI PRISTOJNO ŽIVELI! Novak Đoković pojačao tim i obratio se teniserima!
Alo, Marko Metlaš

 

Najbolji na svetu nastavlja da pomaže teniserima.

Asocijacija profesionalnih tenisera (PTPA), koju su osnovali Novak Đoković i Vašek Pospišil imenovala je nove ljude u svoj tim, koji će u narednom periodu nastaviti da se bori za jednakost među teniserima.

Kao izvršni direktor imenovan je Adam Leri koji je imao višegodišnjeg iskustvo rada u asocijaciji igrača u hokejaškoj NHL ligi, dok će Keri Sesil biti PR.

Takođe, u Savetodavnom odboru biće Bil Ejkman, Majkl Hiršfeld, Rebeka Mekdonald, Katarina Pijetlović i Anton Rabi, a sedište PTPA biće u Kanadi. 

- Zahvalan sam našem PTPA timu i svim igračima koji su prišli našem timu, kako bi učinili sve da nam svima bude bolje u ovom našem divnom sportu. Želimo da pomognemo svim igračima, ne samo onima koji su među 100 najboljih, kako bismo pristojno živeli i kako bi njihova prava bila zaštićena na terenu i van njega. Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas, koji će pomoći igračima i danas i u budućnosti - poručio je prvi reket sveta.

Oduševljen je bio i Noletov partner Vašek Pospišil.

- Sa Adamom na čelu i sasvim ovim divnim ljudima napravili smo ogroman korak napred ka našem cilju, a to je da stvorimo fer uslove i pristojno okruženje za sve profesionalne tenisere - izjavio je Vasek.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading