FEDERER POKAZAO SVE SLABOSTI! Jedan detalj kod Švajcarca zabrinuo je sve!
EPA/ Sascha Steinbach

- Mene je više brinuo govor njegovog tela. Njegov stav nije bio loš, ali videlo se da brine. A Rodžer to obično ne pokazuje. Pokazao je da, iako je najtalentovaniji igrač, ponekad brine kao i svi ostali - rekao je Koreča.

Švajcarac nije krio da na Vimbldonu ima najviše ambicije.

- Brine me samo u kakvom je stanju njegovo koleno, jer je normalno da se i dalje ne kreće najbolje. Verovatno mu je potrebno vreme. Hoće li biti dovoljno spreman za Vimbldon? Pa, verovatno mu treba izuzetno dobra prva sedmica, kako bi ušao u ritam i kako bi mogao dobro da odigra drugu. Ako u tome uspe, mogao bi da bude veoma opasan. Međutim, mnogi igrači mogu da mu naprave problem, a do sada su to mogla samo dvojica ili trojica.

Ovog avgusta Federer će napuniti 40 godina.

- Teško je vraćati se kada imate toliko godina. Sve što on uradi u nastavku je poklon za njega i za sve ljubitelje tenisa. Mi možemo da mu kažemo da ćemo ga podržati u onome što radi, jer nam je do sada dao toliko toga. On će odlučiti kada je vreme da stane. Ako vidi da postoji mogućnost da se vrati vrhunskom nivou, nastaviće. Ako misli da ne može da osvoji više nijedan slem, mislim da će stati - dodao je Koreča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beva

23.06.2021 06:11

On bas pokazuje znakove starosti.Sujeta je uzas, a ona ga tera da i dalje igra.