OVAJ ČOVEK NE UME DA ĆUTI! Vilander priča o temi koja slabo koga zanima, ali je ipak morao da pomene i Đokovića
eurosport/printscreen

Nema dana a da Mats Vilander ne govori za neki medij ili neku TV stanicu. Šveđanin je sad govorio o potezu Rafaela Nadala i odluci da otkaže učešće na Rolan Garosu i Vimbldonu. Vilander smatra da je "bik sa Majorke" napravio odličan potez odlukom da ne učestvuje na Vimbldonu koji počinje u ponedeljak i krajem jula na Olimpijskim igrama u Tokiju.

 

- Stil igre Nadala izaziva veliku potrošnju. Po mom mišljenju igrao je previše mečeva na šljaci, ali je sa druge strane to njegova podloga. Voleo bih da gledamo sva tri člana „Velike trojke“ na Vimbldonu, međutim to za Španca nije realno. Malo su samo dve nedelje razmaka, pogotovu ako znamo njegove probleme sa kolenima. Teško bi uspeo da se prilagodi igri na travi u tako kratkom periodu. Nadal zna da ovo nije njegov poslednji krug. Sigurno će igrati na još Vimbldona. Mora dugoročno da razmišlja.

Vilander se osvrnuo na kraju i na GOAT trku. 

- Računi će se svoditi tek kad sva trojica (Đoković, Nadal i Federer) okončaju karijere. Ne obraćaju oni mnogo pažnje na to što mediji pišu - zaključio je Vilander.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading