NOVAK ILI RODŽER? Organizatori Vimbldona moraju da biraju, sad imaju šansu da dokažu koliko cene prvog tenisera sveta!
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Za razilku od predhodnih godina igrači neće moći boraviti u iznajmljenim kućama.

Svi učesnici, uključujući i članove njihovih ekipa biće smešteni u istom hotelu – Park Plaza koji poseduje 1.109 soba i apartmana.

Najam jednokrevetne sobe koštaće 220 funti, dok će za dvokrevetnu biti potrebno da se izdvoji 280 funti.

Čak 63 apartmana ima spoljne balkone, pa se očekuje da će njih dobiti igrači koji dođu na turniru biti sa svojim porodicama. 

Hotel je od teniskog kompleksa udaljen 45 minuta vožnje, a pogled iz soba prostiraće se ka Temzi, čuvenom azilu za pse i mačke “Batersi dogs end kets” i bolnici Sent Tomas, gde se britanski premijer Boris DŽonson lečio od korona virusa.

Ovo novonastalo pravilo smeštaja moraće da poštuju svi igrači, pa čak i oni koji žive u Londonu.

Organizatori  veruju da će za sve tenisere biti dovoljno primamljiva nagrada od 50.000 evra za prolazak prvog kola da bi zaboravili sva ograničenja.

Britanski “Dejli mejl” je objavio reportažu o smeštaju tenisera u Park Plazi, a naveli su da hotel ima jedan predsednički apartman.

Postavlja se pitanje da li će ga organizator dati na korišćenje Rodžeru Federeru, Sereni Vilijams ili pobedniku poslednjeg izdanja na Vimbldonu Novaku Đokoviću.  

NOVAK ILI RODŽER? Organizatori Vimbldona moraju da biraju, sad imaju šansu da dokažu koliko cene prvog tenisera sveta!

EPA-EFE/NIC BOTHMA

 

 

Videćemo  šta će odlučiti organizatori turnira, ali bilo bi pravo čudo da umesto svog miljenika Rodžera Federera, izaberu Novaka Đoković koji brani titulu na ovom grend slemu.

Apartman inače  ima 132 kvadrata, tri sobe i balkon.

Novak Đoković na Vimbldonu juri  20. grend slem trofej, treći ove godine po redu, pošto je osvojio već Melburn i Rolan Garos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading