ONA JE SUPRUGA ENDIJA MAREJA! Vređala je Novaka, postala najveća konkurenacija Jeleni Đoković, a iz jednog razloga je ponovo glavna tema! (FOTO)
EPA

 

Upoznajte jednu od najatraktivnijih supruga poznatih tenisera.

Britanski teniser Endi Marej nedavno je dobio specijalnu pozivnicu da se nađe na njegovom omiljenom turniru - Vimbldonu. Jasno je da nekadašnji prvi igrač na ATP listi više ne može da pokaže stari sjaj, ali je i dalje među glavnim temama u svetu tenisa.

Glavna konkurencija Jeleni Đoković

Kako on, tako i njegova supruga Kim Marej (33) koja je Velikoj Britaniji važi za pravu lepoticu i ženu od stila. Mnogi kažu da je upravo ona glavna konkurencija Jeleni Đoković kada su u pitanju lepše polovine tenisera.

Kim i Endi venčali su se 2015. godine nakon gotovo 10 godina zabavljanja pa su i po tom pogledu slični Novaku i Jeleni. Porodica Marej vodi prilično lep život, a supružnici uživaju zajedno. Kruna njihove ljubavi jesu deca, čak četvoro.

Upoređuju je sa Kejt Midlton

ONA JE SUPRUGA ENDIJA MAREJA! Vređala je Novaka, postala najveća konkurenacija Jeleni Đoković, a iz jednog razloga je ponovo glavna tema! (FOTO)

EPA

 

Osim njihovom ljubavnom pričom, mnogi su facinirani njenim modnim stilom. Vrlo brzo je osvojila srca modnih stručnjaka, pa se često nalazi na listi najbolje obučenih žena. Kada god se pojavi u javnosti, komplimenti ne prestaju da stižu na njen račun, a mnogi je nazivaju kraljicom stila. 

Mnogi njen stil upoređuju sa stilom Kejt Midlton, jer je često možemo videti u elegantnim haljinama.

Da imaju mnogo više zajedničkog od međusobne ljubavi, pokazuje činjenica da je i Kim dete tenisa. Naime, njen otac je teniser/trener Najdžel Sirs. Da li je to razlog što je Kim uvek verni navijač svog supruga ili je u pitanju bezuslovna ljubav, ne znamo.

Ova tridesetogodišnja lepotica studirala je muziku, dramu i umetnost na Saseks Univerzitetu. Pažnju medija privukla je svojim pojavljivanjem u loži svog tadašnjeg dečka Endija Mareja.

Vređala Novaka sa tribina

ONA JE SUPRUGA ENDIJA MAREJA! Vređala je Novaka, postala najveća konkurenacija Jeleni Đoković, a iz jednog razloga je ponovo glavna tema! (FOTO)

EPA

 

Dok je Endi Marej briljirao na grend slem turnirima, čest gost istih bila je i njegova supruga koja ga je vatreno bodrila iz lože.

Srpskoj javnosti postala je poznata kada je u naletu emocija izvređala Novaka Đokovića na jednom meču, ali joj to niko nije uzeo za zlo jer je nakon toga shvatila da je preterala.

Sigurno da će i predstojeći Vimbldon biti prilika da lepa Kim ponovo zasija sa tribina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
XXL

17.06.2021 11:57

Umesto što ga je vređala trebalo je da mu se zahvali za Vimbldon.

Beli

17.06.2021 16:56

Naša Jeca ne moze da joj pridje po stajlingu!!!

SSS

17.06.2021 19:24

@Beli - Zar je stajlin toliko bitan za karakter????

Fat Cat

17.06.2021 20:01

"...u Velikoj Britaniji važi za pravu lepoticu i ženu od stila...", ali ovde... da prođe pored vas na ulici, niko je ne bi ni primetio. Te bljutave engleskinje sa našim devojkama i ženama, uključujući tu naravno i Jecu Đoković, ne mogu da se mere ni po jednom kriterijumu.