NIKAKO DA SHVATE DA SE NOVAK ZA SVE PITA! Nadal poslao poruku u koju ni sam ne veruje
EPA-EFE/YOAN VALAT

Toni Nadal, stric i bivši trener slavnog španskog tenisera Rafaela Nadala, u kolumni za španski Pais piše da će broj osvojenih grend slem titula biti ključan u borbi za status najvećeg tenisera u istoriji.

Novak Đoković je na Rolan Garosu stigao do 19. Grend slem titule u karijeri, dok ih Rodžer Federer i Rafael Nadal imaju po 20. 

Do kraja godine su ostali da se odigraju Vimbldon i US open, a Toni veruje da Rafa može da osvoji barem jedan od ta dva turnira. 

- Videli smo dobru igru i rasplet koji Novaka opasno približava Federeru i Rafaelu u borbi koju žele da završe u svoju korist, kao igrači sa najviše osvojenih najvećih titula. Naredna dva turnira, Vimbldon i US Open, verovatno će biti presudni. Ne bih da se usudio da donosim zaključke, ali se usuđujem da verujem da će moj bratanac osvojiti jedan od njih - napisao je Nadal. 

Španac ne krije da je razočaran jer je Novak po drugi put slavio u Bulonjskoj šumi.

- Jedino što je moglo donekle da ublaži razočaranje zbog Rafaelovog poraza bila bi Cicipasova pobeda u finalu. Tokom dve nedelje turnira govorio sam to svojoj deci. Igrač za kojeg sam smatrao da je najsposobniji da pobedi Srbina na šljaci ako se ukaže prilika, osim mog bratanca naravno, bio je upravo Grk. I veći deo meča sam imao nadu da će se to dogoditi - naveo je Toni Nadal. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading