BASTIJAN ANI SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE! Švajnštajger se baš otvorio za godišnjicu braka, Srpkinja će se oduševiti! (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen

 

Da li možete pogoditi šta će Ana dobiti kao poklon?

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović (36) i njen suprug Bastijan Švajnštajger (36) 12. jula ove godine proslaviće pet godina braka. Nakon što su se pre nešto manje od pet godina venčali u Veneciji, red je došao na mali jubilej u njihovom zajedničkom životu.

Bivši nemački reprezentativac odlučio je da za ovaj datum spremi posebno iznenađenje svojoj supruzi. Naime, Bastijan je odlučio da Ani kupi stan u Beogradu za koji će izdvojiti čak 600.000 evra, piše "Kurir".

Bastijan želi da kupi Ani Ivanović nekretninu u trenutno najelitnijem delu grada. Fudbaler je agentima za nekretnine dao ovlašćenje da u njegovo ime odaberu nekretninu na trenutno najtraženijoj lokaciji, ali ono što mu je važno jeste da stan bude dvostrano orijentisan i da ima pogled na celu prestonicu.

Do sada su Ana i Bastijan sa sinovima Lukom i Leonom boravili u nekretnini njenih roditelja na Novom Beogradu, a kada se čuvena kula bude završila, tamo će biti njihova baza kada budu u Srbiji.

BASTIJAN ANI SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE! Švajnštajger se baš otvorio za godišnjicu braka, Srpkinja će se oduševiti! (FOTO)

Profimedia

 

- Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa - rekla je jednom prilikom Ana za medije, koja će po svoj prilici uskoro imati prelep dom i u našem glavnom gradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading