MOGU SAMO DA SE SLIKAJU! Hrvat opasno isporozivao publiku na Rolan Garosu!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

"Uvek kažem da Novak nema poštovanje koje treba da ima broj jedan".

Nekadašnji Novakov trener, hrvatski stručnjak Nikola Pilić oglasio se pred finale Rolan Garosa između Đokovića i Stefanosa Cicipasa i tom prilikom izneo svoja očekivanja od velikog okršaja.

- Ne znam da li je to bio najbolji meč na šljaci, ali je sigurno bio najvažniji za Novaka. Ja sam možda pristrasan, ali ono što je uradio u petak uveče je više neko izvanredno. Pa pogledajte samo šta je Nadal postigao u Parizu do sada, ovo mu je tek treći poraz, čak 13 puta je osvajao taj turnir. Tako da je Novak zaista blistao - kaže Pilić za "Kurir".

MOGU SAMO DA SE SLIKAJU! Hrvat opasno isporozivao publiku na Rolan Garosu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Organizator se slepo držao poretka na ATP listi, pa je za drugog nosioca postavio Medvedeva, koji nije imao niti jednu pobedu u Parizu.

- Đoković i Nadal su zaslužili da igraju finale, bez dileme. U Vimbldonu, na primer, ponekad naprave presedan u postavljanju nosilaca. Ovde je pokazano nepoštovanje i prema Nadalu, koji je toliko titula tamo osvojio - smatra Pilić.

Naravno, publika je ponovo bila na strani Španca, ali to i nije ništa novo.

- Uvek kažem da Novak nema poštovanje koje treba da ima broj jedan. Pre svega od establišmenta. Ja se protiv toga borim kao lav, kažem im sve u lice jer poznajem te ljude. Evo, sad da mi ponude ulazak u Kuću slavnih, odbio bih to. Đoković je pametan, elokventan, igra neverovatan tenis i oni mogu samo da se slikaju - zaključio je Pilić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading