RAFI JE BAŠ TEŠKO PAO PORAZ OD NOVAKA! Nadal razmišlja da odustane!
EPA

 

Rafael Nadal nije nimalo zadovoljan.

U razgovoru za španske medije, Nadal je realno priznao da ni on ne može uvek da pobeđuje.

- Moje šanse za osvajanje Rolan Garosa nisu večne. U našem sportu morate da prihvatite i pobedu i poraz. Znam da ne mogu da osvojim 15, 18 ili 20 trofeja Rolan Garosa, i to nije katastrofa. Tužan sam, izgubio sam na najvažnijem turniru za mene, ali to je samo poraz na teniskom terenu - rekao je Nadal.

On kaže da zna recept za oporavak.

- Sutra ću već biti sa porodicom i to je u redu. Nije ovo momenat da se bude zadovoljan, ali ni da se pravi od svega drama. To je nešto između. Moram malo da se odmorim, fizički i mentalno i da mislim na svoj raspored.

RAFI JE BAŠ TEŠKO PAO PORAZ OD NOVAKA! Nadal razmišlja da odustane!

AP/Michel Euler

 

Zanimljivo je da se nad njegov nastup na Vimbldonu nadvila senka sumnje.

- Vimbldon? Ne mogu sad da odlučim. Drugačije je nego kada sam imao 25, 26 ili 27 godina, sada imam 35, moram da vidim kako ću se oporaviti u svakom pogledu i onda ću doneti odluku da li da igram na Vimbldonu ili ne. To su odluke koje se donose danima, a sada nisam kvalifikovan da je donesem. Nemam tu fizičku ili mentalnu jasnoću da mislim o tome šta da radim za dve ndelje. Potrebno mi je vreme, dani na odmoru, malo predaha, da uživam u lepom vremenu na Majorci - zaključio je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Baki

13.06.2021 09:23

Bio je to velki meč, velikih igrača. Uživao sam i navijao za Novaka. Ono što je meni upalo u oči, osim velike igre, je činjenica (koja se i videla), da je Novak Rafu doterao do velike fizičke i psihičke iscrpljenosti. To uraditi igraču takvih fizičkih predispozicija, kakav je Rafa, i na psihičkom planu, igraču koga svi obožavaju i vole (za razliku od Novaka, ili Srbije), je pravo majstorstvo.