FRUSTRIRANA SAM, DOŠLO JE DO MIMOILAŽENJA! Jelena Đoković šokirala javnost, postoje problemi u braku sa Novakom! (FOTO)
EPA

 

Nije sve baš idealno.

Novak Đoković, prvi teniser sveta, sprema se za duel sa Mateom Beretinijem u četvrtfinalu Rolan Garosa. Borba za drugi trofej na francuskoj šljaci trenutno je glavna tema.

Zašto dolazi do razmimoilaženja?

Foto: EPA

 

Međutim, supruga prvog reketa sveta Jelena Đoković govorila je o malo poznatim detaljima iz zajedničkog života. Teško da je sve idealno, ali svaka prepreka ih čini jačim u braku, ističe ona.

- Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoilaženja. Trenutno sam posvećena majčinstvu i usporena, dok on ne želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje dece i da moramo da im se prilgodimo - prenosi Blic reči Jelene Đoković koja je istakla da je zanima samo ispunjen život.

- Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa smehom i smislom - rekla je supruga najboljeg tenisera sveta, koja je istakla da Novak mnogo bolje vodi računa o sebi.  O Novaku sam naučila da je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Još učim kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo šta da ponudimo drugima - rekla je Jelena.

Nadmetala se sa Novakom

Foto: EPA

 

Tokom jednog perioda u braku, Jelena je pokušavala da se nadmeće sa suprugom oko raznih stvari.

- Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sad to nosim s ponosom.

- Svu snagu sam uložila u odganjanje njih dvoje. Posvećena sam mališanima i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dete, traži mnogo pažnje. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumem Novaka, propustio je mnogo u odrastanju dece i pretpostavljam da će hteti još jedno kad završi karijeru. Neću reći "ne", ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio "ne".

Frustrirana na Novaka i njegove potrebe

EPA

 

Priznaje Jelena da je dugo bila usmerena na Novaka i njegove potrebe, pa je bila frustrirana jer njene potrebe nisu dolazile na red. 

- Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i dece, a onda sam morala da se suočim sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da moram da se posvetim sebi - dodala je za "Story" kojoj je, kako ističe, majčinstvo potpuno promenilo život, kao i nju samu.

- Bila sam fokusirama na Noleta i njegove potrebe. Onda usledi period frustracije, kada shvatite da vaše potrebe nisu ispunjene. Nisam mogla da usmerim frustracija na njega, jer nije on kriv za to, kriva sam ja i to je bio moj izbor, da mu se posvetim. Onda je došao Stefan koji me je potpuno prodrmao i zahvaljujući njemu shvatila sam da moram da povedem računa o sebi, jer da bih bila dobra mama, moram da budem dobro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (10)

Loading
Kira

09.06.2021 20:12

@Ciki - Nikad ta nije ni bila u vinklu. Samo je bila primljena dok ga nije vezala skroz.

Kiki

09.06.2021 11:51

Nije lako Niletu, mnogo velika lujka, ova ,,njegova".

Ljiljana Živković

09.06.2021 14:26

Totalno je prolupala,od besa i dobrog života više ne zna šta će od sebe.

Goran

09.06.2021 14:59

Šteta ponekad što je varvarski i zastarelo da se žena dobro izudara.

21

09.06.2021 16:03

@Goran - Tebe bi trebalo izudarati..........

Stara kuka

09.06.2021 17:15

Čitam komentare i ne mogu da verujem. Žena je iskreno rekla kako se osećala.Ne možeš biti dobar drugom ako se ti loše osećaš.I nije sve u parama.Jelena je sve lepo objasnila,ne vredi prepričavati,ako neko ne želi da razume-nikad neće.

Nole GOAT

10.06.2021 00:28

Ona mu je jedina devojka od kad je imao 18 godina. Nije realno da ce da ostane s njom i nikad ne bude ni sa jednom drugom zenom. Drugi brak ce mu verovatno biti uspesniji i nadam se da ce imati jos puno dece.

JaPaja

10.06.2021 09:06

Tipično žensko odvaljeno u mozgu. Polako , nećeš ni ti dugo sa takvim mozgom.