FEDERER ŠOKIRAO SVET TENISA! Novinari ga pitali da li može da pobedi Đokovića, ali ovakav odgovor nisu očekivali!
EPA-EFE/Laurence Griffiths

 

Švajcarac je baš iznenadio odgovorom.

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Rolan Garosa nakon pobede nad Hrvatom Marinom Čilićem. Iako su mnogi očekivali iznenađenje i trijumf popularnog Čilija, nekadašnji broj jedan je uspeo da ga isprati kući.

Federer je sada na dva koraka do meča sa Novakom Đokovićem. Na putu ka pravom teniskom klasiku stoje mu Koefer i najverovatnije Mateo Beretini. Kako je i sam rekao, Švajcarac sumnja da može da savlada Novaka, a iznenađenje bi bilo i da se plasira u četvrtfinale.

FEDERER ŠOKIRAO SVET TENISA! Novinari ga pitali da li može da pobedi Đokovića, ali ovakav odgovor nisu očekivali!

Tanjug/Ap

 

- I dalje ne verujem da je moguć put da idem daleko ili prođem Novaka. U prvoj rundi nisam iznadio, ali jesam u drugoj. Sada mi preostaje da vidim kako će telo da mi reaguje. Mentalno sam sve jači, imam sve više samopouzdanja - rekao je Federer.

Kako je i sam istakao raduje ga fizička kondicija, sam je sebe iznenadio svojim mogućnostima, naročito nakon duže pauze.

- Osećam da sam sam sebe iznenadio. Nisam očekivao da ću ovako dobro da igram, da će mi ostati energije. To je sve što mi treba... Biće zanimljivo videti kako ću se osećati dan kasnije. Biće to za mene test - završio je Švajcarac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading