IMA JEDNU VELIKU SLIČNOST SA JELENOM ĐOKOVIĆ! Nadal krije lepu suprugu od javnosti, na venčanju je imala čudan zahtev od gostiju! (FOTO)
EPA

 

Gospođa Parelja u potpunosti je posvećena biznisu, mada se povremeno pojavi na mečevim slavnog Španca, a ulogu majke ne komentariše.

U principu žene slavnih sportista vole i žele da se eksponiraju. Neke prosto čeznu za medijskom pažnjom, a pojedine, poput Argentinke Vande Nare, supruge Maura Ikardija, majstori su skandala. Seksi Vanda je i menadžer ružnijoj polovini. Druga krajnost su dame poput Marije Franciske Pereljo, poznatije i kao Ćiska, supruge tenisera Rafaela Nadala.

"Postoji rizik da prestanemo da se slažemo"

U jednom od retkih intervjua, pre braka, Ćiska je otkrila zanimljiv detalj o odnosu sa velikim rivalom našeg Novaka Đokovića.

- Potreban mu je fokus kada se takmiči, a sama ideja da se motam po kompleksima i čekam susrete me smara. To bi me ugušilo. A on bi morao da brine zbog mene... Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo.

Taj stav nije promenila, mada se tu i tamo pojavi na tribinama. Koliko je „van sveta“ potvrđuje podatak da nije aktivna na društvenim mrežama, ali su obožavaoci otvorili naloge gde dele njene slike.

Mnogi je upoređuju sa Jelenom Đoković

 

 

Ona nije bilo ko, tačnije nije se udala zarad novca i promocije. Radi u osiguravajućem društvu, a diplomirala je biznis. Direktor je projekta u fondaciji „Rafa Nadal“, dobrotvornoj organizaciji koju je teniser pokrenuo pre deset godina. Njen predan rad i izbegavanje luksuza i eksponiranja mnogi povezuju sa Jelenom Đoković.

Ćiska je govorila o slavi i statusa slavne ličnosti.

- To nije svet čiji deo želim da budem, niti mislim da bi Rafa izabrao da bude sa ženom koja je to tražila u životu.

Nije komentarisala Rafino glasno razmišljanje.

- Sviđa mi se ideja da postanem otac. Ipak, bilo bi najbolje da sačekam kraj sportske karijere kako bih punu pažnju mogao da posvetim deci.

Imala čudan zahtev od gostiju na svadbi

 

 

Par se venčao 2019, posle 14 godina veze, mada su se i ranije poznavali jer su zajedno odrasli. Sudbonosno „da“ izgovorili su pred 500 gostiju u zamku La Fortaleza na Majorci, ostrvu Rafinog rođenja.

Među pozvanima bili su glumci Tom Hidlston, Olivija Kolman, Hju Lori (Doktor Haus), španski kralj Huan Karlos, Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas, teniseri David Ferer, Huan Monako, Felisijano Lopez...

Mladenci su od gostiju imali jedan čudan zahtev, navodno na insistiranje Ćiske tražili su da se telefoni odlože u kasete na ulazu.

- Podsećamo vas da bismo voleli da uživate u našem venčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael - pisalo je poruci, a prenose strani mediji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading