BIĆU SPREMAN ZA ROKENROL U PARIZU! Nole puca od samopouzdanja: Pronašao sam igru koja će dostignuti vrhunac na Rolan Garosu!
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Novak Đoković nije klonuo duhom nakon poraza u Rimu.

Prokomentarisao je Nole svoju igru protiv Rafaela Nadala.

- Bio sam srećan što igram sa njim, jer je to taman pred Rolan Garos. Nema većeg izazova od tog nego da igrate sa Rafom u jednom finalu na šljaci. Lako je moglo da se dogodi da ispadnem sa turnira u četvrtfinalu. Veoma sam zadovoljan time kako sam se borio. Nivo tenisa bio je sve viši, igrao sam i dan pre toga odlično - kaže Đoković.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

 

 

Istakao je da je njegova igra bila na visokom nivou, ali da je Nadal bio koncetrisaniji u odlučujućim momentima.

- Mislim da sam i finale igrao na visokom nivou. Nažalost, odlučujući momenti u prvom i trećem setu išli su na njegovu stranu. Bilo je to pomalo i nesrećno. Igrali smo gotovo tri sata kvalitetnog tenisa. Naravno da sam razočaran što nisam pobedio, ali istovremeno, veoma sam zadovoljan nivoom tenisa koji sam uspeo da nađem u kasnijoj fazi turnira - dodao je Novak.

Tanjug/Ap

 

 

Sve misli okrenute su, naravno, ka Rolan Garosu, ipak nedelju pre jedinog grend slema na šljaci, on će zaigrati u Beogradu.

- Pred odlazak u Pariz, sve mi daje neki dobar osećaj. Tek sad počinjem da se osećam na šljaci onako kako sam želeo. Ako uspem da igram kao u polufinalu i finalu imam šanse da doguram daleko u Parizu. Naravno, daleko je još pričati o tome - kaže Novak.

Tanjug/Ap

 

 

Sledi mu, kako je rekao, nekoliko dana odmora, pa će ponovo prionuti na posao.

- Prvo što ću narednih dana uraditi je da se što je moguće više odmorim, jer sam proveo dosta vremena sa reketom na terenu. Osvežiću se, regrupisati i početi da treniram za nekoliko dana pred Serbia Open. Igraćemo kod kuće, najverovatnije ćemo imati i publiku na tribinama, tako da će biti sjajno osetiti tu energiju. Važno je otići u Pariz sa dobrim osećajem, kako na terenu, tako i van njega. Proveću neko vreme i sa porodicom, to ne bih mogao da sam otišao u Pariz ranije - dodao je on.

Tanjug/Ap

 

 

Beograd će svakako biti važan u tom smislu dizanja forme.

- Imaću, nadam se, novu seriju mečeva. Ne znam koliko, ali se nadam da ću biti spreman za "rokenrol u Parizu". Poslednjih nekoliko dana mi je dalo na samopouzdanju na šljaci, pronašao sam igru, sada sve to treba održati i dostići vrhunac u Parizu - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading