NOLETOVA SPECIJALNA ČESTITKA IZ RIMA Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Odbojkaški savez Srbije uručio je selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoranu Terziću priznanje za 20 godina na čelu nacionalnog tima.

Terzić je riznicu nacionalnog tima obogatio sa 18 medalja.

Priznanje u obliku kormila uručili su mu predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i predsednik CEV-a Aleksandar Boričić.

Terziću je čestitku iz Rima poslao nećak, najbolji teniser planete Novak Đoković.

- Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji, regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi - poručio je Novak.

NOLETOVA SPECIJALNA ČESTITKA IZ RIMA Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi

OSSRB

 

Zoran Terzić u trofejnoj kolekciji ima srebro na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru, zlato (2018) i bronzu (2006) na svetskim prvenstvima, tri evropska zlata (2011, 2017, 2019), srebro (2007) i bronzu (2015).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djoka

15.05.2021 10:59

Terzić je odličan trener, selektor i ništa više. Nikada nije umeo da vodi ekipu sa klupe. Krizne situacije tokom utalmice rešavale igračice. To što mu okosnicu čine debojke iz kruga dvojke ili RS je njegova potvrda pristrasnosti.