Srpski fudbaler je bio njegova žrtva, na ovoj prestižnoj listi je pobedio Murinja, Ramosa i Mejvedera! (FOTO + VIDEO)
alo.rs
Suarez i Ivanović
Suarez i Ivanović, Foto: ALO!

Luis Suarez je poneo titulu najvećeg sportskog negativca, koju ekipa britanskog "ESPN-a" sastavila !

Slušaoci podkasta "Head in the Game" su imali priviligeju da glasaju, pa uopšte ne čudi što se urugvajac našao na vrhu. 

Trenutno igra u Barselona, ali je godinama sticao reputaciju sportiste koji ne zna šta je fer-plej, ali i užasne osobe!

PROČITAJTE JOŠ:

Kirjos, Đoković

EPA/Julian Smith

Interesantno je da se u top 10 najomraženijih ljudi u sportu, nalaze čak sedmorica fudbalera, a upravo se Suarez našao na vrhu liste.

KLJUČALO U BAZENU! TAKO JE UVEK KADA IGRAMO SA NJIMA! PRLAINOVIĆ BOMBOM doneo pobedu protiv Hrvata u spektaklu na Tašu! (FOTO + VIDEO)

On glumi i valja se na terenu, protiv Gane je rukama sprečio čist gol nakon čega su Urugvajci prošli na Svetskom prvenstvu (legitiman potez ali prkosi se fer-pleju), svađa se sa protivnicima, a bio je optužen i za rasizam prema Patrisu Evri. Njegove najveće žrtve su bili Italijan Kjelini, Bakala i bivši kapiten Srbije, Branislav Ivanović, njih trojicu je ugrizao!

Prati ga omraženi Džoi Barton, luda glava engleskog fudbala, potom bokser Majk Tajson, Žoze Murinjo, Dijego Kosta, Flojd Mejveder, kriketaš David Varner, Dijego Maradona i Roj Kin!

Dvojica na ovoj listi su imali problema sa zakonom, bokser Tajson koji je protivniku odgrizao uho i kriketaš Vorner koji je varao protiv Južnoafričke Republike prošle godine, a za preostale fudbalere manje-više su poznati njihovi grehovi.

"Zaplakao sam zbog straha da me Barsa ne odbije" bio je iskren napadač Barselone, na šta se nadovezao:

"Kad sam ugrizao Kjelinija, odmah sam shvatio da sam veoma pogrešio. Nedugo zatim smo nakon toga gol, ali nisam slavio jer sam u glavi vrtio posledice svoga čina".

On je u to vrijeme bio Liverpulov napadač, ali je pregovarao s Barselonom i prepao se da je ugrozio posao.

"Nekoliko dana nakon toga nazvali su me iz Barse i rekli da budem miran jer me i dalje žele. I nemam problem to reći, zaplakao sam", ističe Suarez.