Sport plus 95
Alo!/Promo
Sport plus 95

Alo!/Promo

Sport plus 95, Foto: Alo!/Promo

 U ovoj broju "Sport plus" za Vas smo pripremili:

 

VLADARI EVROPE Posle osvajanja Evropskog prvenstva, legendarni trener i selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić je poručio da mu nikada nije dosta medalja, a za naš list su govorile još i najbolje reprezentativke: Tijana Bošković i Maja Ognjenović.

IZ DRUGOG UGLA Alo! je imao ekskluzivnu priliku da sa premijerkom naše zemlje Anom Brnabić razgovara o sportu, u Luksemburgu, gde je fudbalska reprezentacija Srbije nedavno igrala kvalifikacioni meč protiv selekcije domaćina 

ZAOBILAZNIM PUTEM NA EP Evo kako "orlovi" mogu do Evropskog prvenstva 2020. godine. Odlučiće mečevi protiv komšija, ili će možda na sever Kontinenta

PODVIG Spartak Subotica - Atletiko Madrid, večeras u najsevernijem gradu u Srbiji, prvi meč šesnaestine finala Lige šampiona, napred "golubice"! 

ANALIZA Duško Savanović, nekadašnji srpski reprezentativac, za naš magazin je govorio o tome zašto se iz Kine vraćamo bez medalje. 

INFOGRAFIKA Srbija napada treće zlato! Muška odbojaška reprezentacija naše zemlje kreće u pohod na evropski tron, na kontinentalnom šampionatu koje se ovog meseca održava u Parizu.

 

"SPORT PLUS" BROJ 95 VAS ČEKA.

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!