Kod kuće je zakon
Kod kuće je zakon
Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon, Foto: Kod kuće je zakon

Sportske igre mladih su se zahvalile svima na podršci, i objavljen je spot sa svim poznatima koji su svojim fotografijama podržali mlade regiona, a sve u nastojanju da se oni i njihovi roditelji čuvaju i ostanu kod kuće.

Video porukama ranije kampanju su podržali ambasadori Igara Nemanja Matić, Luka Modrić, Johanes Han, Luis Figo, Aleksander Čeferin i drugi a sada vam predstavljamo sve ostale poznate koji su slanjem fotografija iz kućne atmosfere poslali poruku učesnicima Igara u Srbiji. A fotke podrške stizale su sa čak nekoliko kontinenata.

Među prvima su se odazvali najbolji skakač u dalj Srbije i treći u Evropi Strahinja Jovančević, fudbalski asovi Saša Ilić i Milan Borjan, trofejna košarkašica Milica Dabović, prvak sveta u karateu Slobodan Bitević i šampion auto trka Dušan Borković, da bi se na kraju brojka popela na preko 50 poznatih.

Poznate ličnosti su svima u regionu, a posebno učesnicima i ljubiteljima Igara, slali poruke podrške, podsećajući ih da je od presudnog značaja da svi budemo odgovorni prema sebi i drugima i naglašavajući koliko su važne uzajamna podrška i solidarnost.

Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon, Foto: Kod kuće je zakon

Predstavnici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, napominju da je data dozvola da se počne sa treninzima na otvorenom dobra stvar, ali da da se sve mere Vlade Republike Srbije, moraju i dalje poštovati kao i da će se druženje na Igrama, nastaviti čim se steknu uslovi. Do tada, putem društvenih mreža, biće novih zanimljivih sadržaja za decu i mlade.

Sportske igre mladih pružaju priliku deci i mladima da potpuno besplatno učestvuju u profesionalno organizovanim takmičenjima u 10 sportova, među kojima je tradicionalni najmasovniji turnir u Evropi, za decu u malom fudbalu, Coca Cola kup. Visoki pokrovitelj Igara od osnivanja u našoj zemlji je Vlada Republike Srbije, a najveći doprinos Igrama pružio je i danas pruža Aleksandar Vučić, predsednik Republike

Srbije, koji je prepoznao vrednost projekta, u interesu dece Srbije i dece regiona. Posebnu zahvalnost Igre uz medije duguju i pulu sponzora: Generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca- Cola i Coca – Cola HBC, Banci Poštanska štedionica, Elektroprivredi Srbije, Naftnoj industriji Srbije i Podravka Srbija.

Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon

Kod kuće je zakon, Foto: Kod kuće je zakon

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije, sve aktivnosti Dunav osiguranje Sportskih igara mladih planirane za ovu godinu biće održane po završetku vanrednog stanja. Kako nas je obavestila predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović, očekuje se da će plamen Igara krenuti iz Priboja, opštine koja je planirana da bude domaćin svečanog otvaranja za Srbiju, za sezonu 2020. Deca sa nestrpljenjem, čekaju zabavu, sjajna takmičenja i nezaboravna druženja! Jer #IgreSuZakon!