ALO! SELEKTOR
KSS
Bogdan Bogdanović

Profimedia

Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

* Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima

* Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra

* Mnogo velikih trojki nam je donelo uspeha na raznim takmičenjima

Košarkaši reprezentacije Srbije su završili prvi deo priprema, odigrali su protiv Litvanije poslednju utakmicu kod kuće, pred 18.000 ljudi u punoj Areni!

Teodosić propušta Mundobasket u Kini!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:26 Izgleda da je duža pauza uzela maha! Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić * Obnovio je staru povredu još dok je igrao za Kliperse * Situacija će biti nešto jasnija tokom dana * Srbija je pobedila Litvaniju posle preokreta Želja je bila tu, ali je falilo sportske sreće!

Mi smo vam u ponedeljak postavili pitanje "Srbija gubi od Amera dva razlike, ali ima poslednji napad za zlato, kome ćete dati odgovornost da šutne za tri poena i pobedu?", a vi ste dali svoj odgovori i više nego ubedljivo, u anketi je pobedio bek Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović!

Ukoliko ste propustili tu vest i video klip, možete da pogledate na linku ispod.

Srbija gubi od Amera dva razlike, ali ima poslednji napad za zlato, kome ćete dati odgovornost da šutne za tri poena i pobedu?! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.08.2019. 22:44 Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta, otvara ga Srbija protiv Angole od 9.30 po našem vremenu. Košarkaši Srbije, Foto: FIBA * Srbija je u grupi sa Italijom, Angolom i Filipinima * Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15.

U veoma jakoj konkurenciji, čak 50% glasova je Bogdan Bogdanović skupio, za njega je glasalo ukupno 836 čitaoca, čak deset čitalaca više je glasalo za njega nego kad bi sabrali sve ostale glasove!

Na drugom mestu je Miloš Teodosić koji je sinoć zadobio tešku povredu zbog koje će da propusti Mundobasket, interesantno je da je imao isti broj procenta kao Jokić po 15%, ali je za Miloša glasalo 253 čitaoca, dok je Nikola imao 11 manje glasova.

"Ludački šou Nikole koji je preuzeo odgovornost! Super je bilo kada su počeli da skandiraju njegovo ime!" (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:19 Hvalospevi na račun srpskog centra! Nikola Jokić, Foto: KSS * Prvi nastup Jokića za Srbiju još od finala Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru * Postigao je 13 poena protiv Litvanaca * Odabran je za člana prve petorke NBA lige Dočekasmo i to!

Konačna lista izgleda ovako!

Ukupan broj glasova: 1662

Bogdan Bogdanović: 50% (836)

Miloš Teodosić: 15% (253)

Nikola Jokić: 15% (242)

Marko Gudurić: 11% (191)

Marko Simonović: 4% (71)

Dragan Milosavljević: 3% (42)

Stefan Jović: 2% (27)

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića