Vasilije Micić
printscreen
Vasilije Micić, Foto: printscreen

Naš komentator Slobodan Šarenac uzimao je izjave od igrača, a prvi je komentarisao plejmejker naše reprezentacije Vasilije Micić.

Jović zalepio Amerikanca, ostao je da leži na terenu bespomoćno! Nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.09.2019. 14:02 Srbija i Amerika igraju utakmicu u razigravanju od petog do osmog mesta na Svetskom prvenstvu. Stefan Jović, Košarkaši Srbije, Foto: Alo!/Marko Metlaš Mnogi su očekivali da će ovaj meč biti finale i borba za zlato.

"Srećni smo zbog toga što smo pobedili. Izgubili smo tešku utakmicu protiv Argentine, i ova pobeda je za sve nas! Stvarno smo dali sve od sebe, krivo mi je što smo izgubili tu utakmicu. Kao što je uvek najbitnije u životu, najbitnije je da naučiš iz poraza, tako smo i mi naučili i odigrali smo dobro", rekao je Micić i dodao:

"Oni su ušli malo nemotivisano u početak utakmice. Verovatno su i oni indisponirani zbog poraza, jer su oni očekivali da će sa nama da igraju finale. Mi smo dobro kontrolisali drugo poluvreme kada smo očekivali njihov povratak, i na kraju smo priveli meč kako treba!"

Pročitajte još:

Odmah nakon toga Šarenac se zahvalio Miciću jer je i pored teške porodične tragedije, smogao snage i ostao uz ekipu.

U tom trenutku, program je prekinut usled loših komunikacionih veza sa ekipom koja se nalazi u Kini.

Podsetimo, Micićeva majka preminula je pre nekoliko dana posle duge i teške bolesti, a srpski košarkaš je, uprkos svemu, done najtežu odluku i ostao uz reprezentaciju.

Bonus video: Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!