Miloš Teodosić
twitter/fersudeniz
Miloš Teodosić

twitter/fersudeniz

Miloš Teodosić, Foto: twitter/fersudeniz

* Teodosić se povredio na subotnjoj utakmici protiv Litvanije

* Još uvek nije definitivno poznato da li će propustiti Svetsko prvenstvo

* Mundobasket počinje 31. avgusta

Posle povrede stopala u prvom meču između Srbije i Litvanije, Miloš Teodosić je otputovao u Bolonju, gde je lekarski tim Virtusa obavio preglede. Tim povodom oglsio se njegov novi klub Virtus koji je izdao saopštenje u kome se kaže:

Bogdan "ubio" Litvance! Nova pobeda "orlova"! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.08.2019. 21:14 Srbija je u neizvesnoj završnici pobedila Litvaniju u Kaunasu 95:91. Litvanija - Srbija, Foto: instagram.com/krepsinionamai Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča Litvanija - Srbija na portalu Alo! Drugi put u dva dana, ??Srbija je savladala ?? Litvaniju!

"Virtus Bolonja objavljuje da je danas Miloš Teodosić izvršio klinička ispitivanja u Izokinetičkom centru u Bolonji, gde je u dogovoru sa srpskim nacionalnim medicinskim sektorom predloženo da se već narednog dana primeni protokol o terapiji.

Angola rasturila Hrvatsku u Šangaju!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.08.2019. 18:20 Mundobasket počinje 31. avgusta. Trening košarkaša Hrvatske, Foto: hks-cbf.hr * Srbija i Angola su u istoj grupi na Svetskom prvenstvu * Angoli je ovo bila druga pripremna utakmica * Hrvatska je na ovom susretu igrala u podmlađenom sastavu Košarkaška reprezentacija Angole ubedljivo je savladala selekciju Hrvatske sa 93:73 na prijateljskom turniru u Šangaju.

Medicinsko osoblje Virtusa Segafredo je koristilo lekarske savete doktora Rodolfa Rokija u Domu zdravlja "Bolnica Salus" u Ređo Emiliji. Igrač će se sutra vratiti u Srbiju po nalogu nacionalnog lekarskog štaba, koji će doneti odluku da li će učestvovati na Svetskom kupu u Kini."

PROČITAJTE JOŠ:

Teodosića u narednim danima čeka nova kontrola, kada će se znati da li mu povređeno stopalo reaguje na terapiju i u kojoj meri. Samim tim biće poznato hoćemo li vrsnog pleja gledati u dresu nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kini. 

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom