Dušan Duda Ivković
Profimedia
Miloš Teodosić

twitter/TripleDobleok

Miloš Teodosić, Foto: twitter/TripleDobleok

Dušan Ivković, bivši selektor Srbije, rekao je u emisiji "Zlatni momci" da Miloš Teodosić ima sporije lateralne kretnje zbog "velikih mu*a". Mnogi smatraju da su Teodosića fizičke predispozicije onemogućile da pruži više tokom karijere, a slično su razmišljali i u Olimpijakosu, grčkom velikanu gde su "Duda" i Miloš zajedno sarađivali.

Đorđević: "Svesni smo gde treba da ih gađamo"

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 03.09.2019. 10:46 Meč Srbija - Italija igra se u Fošanu u sredu od 13.30 časova. Aleksandar Đorđević, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević oprezan je uoči meča sa Italijom u trećem kolu D grupe Svetskog prvenstva u Kini.

Duda je na urnebesan način Grcima tada objasnio zbog čega srpski plej ima problema prilikom spoljnih kretnji.

- Kouč Janakis nam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo i tako dalje - prepričao je Ivković razgovor sa tadašnjom upravom kluba, a onda im objasnio šta je "problem" kod Tea.

Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 03.09.2019. 09:33 Srbiju u sredu očekuje odlučujući duel u grupi protiv reprezentacije Italije. Bogdan Bogdanović i Miroslav Nikolić, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš Izuzetno zanimljivo bilo je na današnjem treningu košarkaške reprezentacije Srbije.

- Ali znate zašto ima spore lateralne kretnje. Ima velika mu*a pa mu smetaju, udaraju o parket, sprečavaju ga da ide levo i desno. Ja sam se smejao, ali to je jedna istina - slikovito je Duda pojasnio Grcima.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Teodosić propušta Mundobasket zbog obnovljene povrede stopala koju je zaradio u prijateljskom meču protiv Litvanije u beogradskoj Areni, a u njegovom odsustvu kapitensku traku Orlova nosi Miroslav Raduljica. Teodosić  je prošle sezone nastupao u NBA Ligi za ekipu Los Anđeles Klipersa, a naredne sezone biće igrač Virtusa iz Bolonje koju sa klupe predvodi selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević. 

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!