Dragan Milosavljević
twitter/scentrala
Dragan Milosavljević

twitter/scentrala

Dragan Milosavljević, Foto: twitter/scentrala

* Mundobasket je na programu od 31. avgusta

* Danas su reprezentativci Srbije krenuli put Kine

* Povrede na pripremama su doživeli Teodosić i Milosavljević

Košarkaška selekcija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske. Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

"U Partizanu sam naučio da se nosim sa pritiskom!"

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.08.2019. 16:43 - 20.08.2019. 16:56 Bogdanović je godinama prvi strelac naše reprezentacije i od njega se kao i uvek očekuje najviše na ovom turniru, za njega pritisak ne postoji! Bogdan Bogdanović, Foto: KSS * Mundobasket je na programu od 31.

Košarkaš Unikahe, Dragan Milosavljević je poželeo sreću saigračima iz reprezentacije Srbije uoči puta u Kinu.

Najlepša scena koju možete da zamislite! Autobus sa našim košarkašima kreće ka Kini, za njim PROSIPAJU VODU! Aj pomozi Bože (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 12:53 Srećno, majstori! Prosipanje vode za košarkašima, Foto: Alo printscreen Reprezentativci Srbije su krenuli put Kine. Tamo ih čeka svetska smotra najboljih košarkaških selekcija, a naši momci spadaju u uzak krug favorita za osvajanje. AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 11:43 - 20.08.2019.

Milosavljević je doživeo tešku povredu kolena igrajući za nacionalnu selekciju na Akropolis kupu.

Odlazak u Kinu protekao je emotivno za sve košarkaške posebno zbog činjenice da se u hotelu pojavio i on  koji se izgrlio sa svima. Svi njegovi saigrači su istakli da će odigrati još jače samo za Gagija koji je bio duša tima.

"Ćao ludaci, srećno", poručio je Milosavljević svojim saborcima!

Mundobasket je na programu od 31. avgusta, a Srbija se nalazi u grupi sa Italijom, Portorikom i Angolom.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu