Vasa Micić
Alo/Vladimir Marković
Vasa Micić

Alo/Vladimir Marković

Vasa Micić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Vasilije Micić se u nedelju vraća iz Kine sa SP, kako bi bio na sahrani svoje majke Vesele, koja će se održati u ponedeljak od 14 časova na Novom groblju.

PROČITAJTE JOŠ:

Vasina mama (rođena 1959) preminula je prethodnog ponedeljka posle teške bolesti. Ogroman gubitak zadesio je srpskog košarkaša dan pred četvrtfinalni duel Srbije i Argentine na Svetskom kupu. U dogovoru sa porodicom, saigračima i stručnim štabom, Vasilije je odlučio da ostane u Kini i igra na šampionatu do samog kraja.

Vasa Micić

Alo/Marko Metlaš

Vasa Micić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Ostali članovi naše ekspedicije vratiće se u ponedeljak kasno uveče, letom iz Minhena.

Ovo sve menja! Evo šta je uradio i kako je prošao Srbiju! Isplivao video snimak koji je napravio potrese u Argentini (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:11 - 15.09.2019. 09:28 Veliki igrač. Luis Skola, Nemanja Bjelica, Foto: AP/Ng Han Guan Luis Skola, junak košarkaške reprezentacije Argentine, izuzetno je ponosan na saigrače. Skolina Argentina napravila je najveću senzaciju plasiravši se u finale Svetskog prvenstva, u kome će verovatno imati simpatije već dela naše zemlje i pored toga što su nas upravo "gaučosi" izbacili u četvrtfinalu.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!