Srbija - Argentina
ALO Foto: Marko Metlaš
Vlade Đurović

Printscreen / RTS Tako stoje stv

Vlade Đurović, Foto: Printscreen / RTS Tako stoje stv

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Sjedinjene Američke Države rezultatom 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) i boriće se protiv pobednika meča Poljska - Češka za peto mesto!

Greg Popovič posle meča uputio poruku Đorđeviću i Srbiji! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.09.2019. 16:06 - 12.09.2019. 17:11 Nakon svega ostaje žal što ovakav spektakl nismo gledali u finalu! Saša Đorđević, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Sjedinjene Američke Države rezultatom 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) i boriće se protiv pobednika meča Poljska - Češka za peto mesto!

Iako je uspeh sam po sebi pobediti selekciju Amerike, naši košarkaši moraju da budu nezadovljni zbog eliminacije u borbi za medalju!

PROČITAJTE JOŠ:

Poznati srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović je još na utakmici Srbija - Italija predvideo da će se igra "orlova" slomiti u protiv težih protivnika, na poluvremenu te utakmice Aca Stojanović ga je upitao što izgleda zabrinuto, pošto je Srbija vodila u tim trenucima:

"Uopšte ljudi nisu svesni koliko je to važna utakmica. Mi na svim mečevima imamo mnogo asistencija, a to je zbog toga što nemamo mnogo igrača koji mogu da rešavaju situacije 1 na 1. To može biti problem zato što to protivnik može da primeti, a mi imamo samo Bogdanovića koji ne igra baš tako, Jokića kojeg stalno udvajaju.  Kada bi Bjelica bio u svom danu, ili kada bi Gudurić ili Lučić pogodili trojku, ne bi oni mogli da zatvore toliko reket i ne bi mogli da igraju takvu odbranu" - odgovorio je Đurović novinaru RTS-a.

Vlade Đurović i komentari

twitter

Vlade Đurović i komentari, Foto: twitter

Tu nisu prestali komentari, gomilali su se i posle Portorika, bili su još gori.

Vlade Đurović i komentari

twitter

Vlade Đurović i komentari, Foto: twitter

Da bi se posle utakmica sa Argentincima i Špancima, njegove reči obistinile! Usledili su i komentari na društvenim mrežama kako je Đurović sve vreme bio u pravu!

Vlade Đurović i komentari

twitter

Vlade Đurović i komentari, Foto: twitter

Srbija će posle pobede nad Amerikancima, igrati protiv Češke za peto mesto na Mundobasketu u Kini, u subotu od 14 časova!

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"